05 / 05 / 2024

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına yine zam yaptı… 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına yine zam yaptı… 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Popüler dizi ve film platformu Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarını maalesef bir kez daha arttırma kararı aldı. Netflix yapmayı planladığı zamlar ile servis daha da fazla oranda abone kaybedebilir.



Bir önceki zam için bir açıklama yapan Netflix Türkiye, atılan adım için kısaca şunları paylaşmıştı: “Hem içerik sayımız her gün artıyor hem de en yüksek kalitede işler üretmeye devam ediyoruz. Fiyat politikamızı da buna göre ayarlıyoruz ve tüm ülkelerde farklı dönemlerde fiyat artışı yapıyoruz.” Yerli içeriklere büyük yatırım yapan ve bağlı olarak giderleri Türkiye özelinde sürekli olarak artan firma, biliyorsunuz daha ucuz bir reklam destekli abonelik paketi üzerinde de çalışmalarımız sürüyor.

Dizi ve film platformu Netflix, son dönemde yaşadığı ciddi düşüşü ve kayıpları direkt olarak bu reklam destekli abonelik ile engellemek için çalışmalarına devam ediyor. Son günlerde  gündemde olan abonelik paketi, ortaya çıktığı kadarıyla kasım ayında resmi olarak duyurulacağı açıklandı .Kulağımıza gelen  bilgilere göre beklenen bu paket “en altta” aylık 7 ila 9 dolar arasında bir fiyata satılacak. Mevcut durumda en ucuz abonelik paketi 10 dolar olan firma, yüksek ihtimalle reklamlı paket için 7 dolarlık bir başlangıç fiyatı ile karşımıza çıkacak.

Ayrıntılar için TIKLAYIN NETFLIX

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Trabzon Of 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

Editör Notu: Bu haber 15 Eylül 2022 tarihinde saat 01.35' da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 25 kuruş, euro 18 lira 22 kuruş, altının gramı ise 996 lira değerindedir.

 


Geri Dön