18 / 05 / 2024

Nevista Rezidans Esenyurt fiyat listesi! 167 bin TL'ye!

Nevista Rezidans Esenyurt fiyat listesi! 167 bin TL'ye!

Hasoğlu Yapı projesi olarak karşımıza çıkan Nevista Rezidans, İstanbulun en çok kazandıran ilk üç yatırım bölgesi arasında yer alan Esenyurt'ta yükseliyor. 36 bağımsız ünitenin yer aldığı projede örnek daire hazır



Nevista Rezidans'ın 11 bin metrekarelik ticari alanı içerisinde, güzellik merkezi, eczane, süpermarket, restoranlar ve banka gibi sosyal olanaklar yer alacak. Proje Terra, Agua ve Aria bloklardan oluşuyor.

Nevista Rezidans'ın Terra bloğu; Kim yerden metrelerce yüksekte yaşadığı halde yeşil çimlere basmak, toprakla bağını koparmadan kendi doğal alanını yaratmak istemez ki Terra Nevis Residence'ta bahçeli teras katlarını sembolize eden ünitenin ismi...

Agua; Su, yaşamın kaynağı. İnsanoğlu bin yıllardır kendine hayata veren su kaynaklarına ya da denizlere yakın yerlerde medeniyetler kuruyor. Agua, Nevista Rezidans'ta denize ve göle yakınlığı simleyen yaşam ünitesi...

Aria; Hem deniz ve gölün hem de gökyüzünün mavisine yakın olmak... Terasınızdaki bahçede derin bir nefes alıp tertemiz havayı ciğerlerinize doldurmak... Aria, Nevista Residence'ın masmavi gökyüzünü ve tertemiz havasını simgeliyor.

Projede 1 oda 1 salon daireler 99 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler 167 bin liradan, 3 oda 1 salon daireler 480 bin liradan, 4 oda 1 salon daireler ise 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Nevista Rezidans'ta stüdyoların alanları 55 metrekare, 1+1'lerin alanarı 70 metrekare ile 80 metrekare, 2+1'lerin alanları 100 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 konutların alanları ise 295 metrekare olarak belirlendi.

Hasoğlu Yapı projesi olarak karşımıza çıkan Nevista Rezidans, İstanbulun en çok kazandıran ilk üç yatırım bölgesi arasında yer alan Esenyurt'ta yükseliyor. 36 bağımsız ünitenin yer aldığı projede örnek daire hazır.

www.newista.com.tr

444 3 427


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön