21 / 05 / 2024

New Holland Akhisar'da 3S özellikli Bayi açtı!

New Holland Akhisar'da 3S özellikli Bayi açtı!

New Holland Akhisar'da satış, satış sonrası ve servisi bir araya getirdiği 3S özellikli yeni bayisi Kaya Motorlu Araçlar Plaza ile hizmet ağına bir yenisini daha ekledi.




TürkTraktör açıklamasına göre, çiftçilerin gereksinimlerine uygun ürün ve hizmetlerle sektörün en önemli oyuncularından olan New Holland, yeni bayilerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Bölgede 11 adet şubeyle hizmet veren Kaya Motorlu Araçlar'ın, Manisa'nın Aksihar ilçesinde açtığı 3S özellikli New Holland Plaza, 2 bin 300 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 4 bin 400 metrekare alana kurulu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, TürkTraktör olarak sahip oldukları başarıda satış teşkilatı ve bayilerin payının büyük olduğunu belirterek, "Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Kaya Motorlu Araçlar 3S Plaza ile gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış olan 101 adet New Holland bayisine bir 3S daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Kaya Ailesine uzun yıllara dayanan işbirlikleri için teşekkür ediyor ve bu birlikteliğin daha uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.


AA


Geri Dön