29 / 04 / 2024

Newresidence'ta 15 günde 101 konut satıldı!

Newresidence'ta 15 günde 101 konut satıldı!

Beylikdüzü"nde temelini attığı Newresidence projesinde umulmadık bir satış grafiği yakalayan Mintek Yapı, 453 konutluk projenin yaklaşık yüzde 25"ini 15 günde yeni sahipleriyle buluşturdu



Temeli attı, 15 günde 101"ini sattı
Beylikdzü"nde temelini attığı Newresidence projesinde umulmadık bir satış grafiği yakalayan Mintek Yapı, 453 konutluk projenin yaklaşık yüzde 25"ini 15 günde yeni sahipleriyle buluşturdu
 
Mintek Yapı Beylükdüzü"nde gerçekleştireceği Newresidence projesinde, kendisinin bile şaşıracağı bir satış rakamına ulaştı. İlk 15 günde 453 konutluk projenin 101"ini satan Mintek Yapı, kısa süre içinde tüm konutları satarak farklı projelere yelken açmayı planlıyor.
 
İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen projenin altyapısı, sosyal olanakları ve alışveriş alanları ile farklı bir konsette tasarlandığını belirten Mintek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, œ453 konutun yer aldığı bu projeyi Newresidence markası ile satışa sunduk. Buraya yerleşmeyi planlayan kitleye stresten uzak ve zamanı en verimli şekilde değerlendirebilecekleri tüm imkanları sunacağız diye konuştu.
 
Projede yaşam kalitesini ön planda tuttuklarına dikkat çeken Ekşi, œProjede yeşil ve sosyal kullanım alanının Newresidence Beylikdüzü projesinde komşularınızla paylaşacağınız zaman, kullanılacak olan sosyal ve sportif imkanların yanı sıra alışveriş yapmakta çok kolay olacak. Ulaşımı çok kolay. E5, toplu taşıma araçları ve planlanan metrobüs durağına 950 metre mesafede. Yine planlanan metro istasyonuna 800 metrde ve Atatürk Havalimanı'na ise 20 dakika uzaklıkta diye konuştu.
 
Öte yandan okul, hastane, alışveriş ve iş merkezlerine de çok yakın bir konumda yer alan
Newresidence'ta her bütçeye ve her türlü kullanıma uyan konut seçenekleri bulunuyor.
39 bin TL"den başlayan fiyatlar 95 bin 400 TL"de bitiyor. Konut büyüklükleri ise 49 ile 124 metrekare arasında değişen 6 farkı tipte bulunuyor. TSE ve son Deprem Yönetmeliği"ne uygun fore kazıklı radye temel üzerine konvansiyonel kalıp olarak inşa edilen projede artık zorunlu hale gelen dış cephe mantolaması da unutulmamış.  

Eğitim, sağlık ve AVM'lere birkaç dakika
Eğitime 15 dakika; İstanbul Üniversitesi 15, Fatih Üniversitesi, FEM Dershanesi, Anafen Dershanesi 10, Beykent Üniversitesi, Fatih Koleji 7, Beyfen Koleji, Fatih Dershanesi, Fen Bilimleri Merkezi Dershanesi, Final Dergisi Dershanesi ve Kültür Dershanesi 5, Okyanus Koleji 3 dakika ve Bahçeşehir Koleji Anaokulu 500 metre uzaklıkta.
Sağlığa 10 dakika; Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Doğan Tıp Merkezi, Medilife Tıp Merkezi, 10 dakikalık bir mesafede yer alıyor.
Esenyurt Devlet Hastanesi ve Medicana International 3 dakika uzaklıkta.
AVM'lere 10 dakika; Otoport Oto Alışveriş Merkezi, Deepo AVM, Kaya Ramada Plaza Otel, Tüyap Fuar Merkezi 10, 5M Migros, Koçtaş, TGAR Teknoloji Market 8, Carrefour, Mediamarket, Autopia Oto Alışveriş Merkezi, Marka City, Beylicium, Outlet Park 5, Real Hipermarket ve Bauhaus Yapı Market 2 dakika uzaklıkta.


Geri Dön