29 / 04 / 2024

Next Level AVM Çaytaze markasını bünyesine kattı!

Next Level AVM Çaytaze markasını bünyesine kattı!

Next Level AVM, yeme içme sektörünün vazgeçilmezlerinden olan “Çaytaze” markasını bünyesine kattı...



JLL Türkiye tarafından yönetilen, keyifli, konforlu ve güvenli alışverişin ilk adresi olan Next Level AVM, kafe kültürünün önemli temsilcilerinden Çaytaze markasını da bünyesine aldı. 

Next Level AVM Teras’ta misafirlerini ağırlayan Çaytaze, geniş menü seçenekleri, mesafeli oturma düzeni ve hijyenik ortamda özenle hazırlanmış yiyecek içecek alternatifleriyle ziyaretçilerinin temiz, güvenilir ve keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kurallara harfiyen uyum sağlanan mekanda, mutfak çalışanlarından garsonlara kadar bütün çalışanların sağlığına ve temizliğine büyük özen gösteriliyor, ziyaretçilere hijyenik koşullarda hizmet veriliyor. 

Teras keyfi renklendi

Yaz mevsimi sebebiyle ziyaretçilerin tercih ettiği Next Level teras, kroonavirüs salgını döneminde de Ankara’nın gözdesi oldu. Sıcak yaz günlerinde açık havada hem güvenli hem de serin ve konforlu alanlar sunan teras alanı, barındırdığı lezzet durakları ile de keyifli anlar yaşatırken, sevilen markalara eklenen “çaytaze” ile daha da renkleniyor, misafirlere zengin seçenekler sağlıyor.
 


Geri Dön