27 / 04 / 2024

Next Level Residence ev fiyatları!

Next Level Residence ev fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

İçerisinde 40 adet suit ve 65 adet rezidans dairenin bulunduğu Next Level Residence ev fiyatları dahilinde daireler 7 bin 500 TL'lik metrekare birim fiyatı ile satılıyor...





190 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen  Next Level  Residence projesi  Pasifik İnşaat  tarafından hayata geçirildi. 65 adet rezidans ve ayrıca ofis birimlerinin bulunduğu Next Level projesinin içinde 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tasarlanan daireler yer alıyor. 


Rezidans, ofis ve AVM'nin bulunduğu Next Level Residence ev fiyatları 'na göre dairelerin metrekaresi  7 bin 500 TL olarak belirlendi. Next Level Residence ev fiyatları şu şekilde: 


Next Level Residence ev fiyatları: 


Next Level Residence ev fiyatları 'na göre dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişim gösteriyor. Projede  yer alan dairelerin alan büyüklüğü 148 metrekare ile 247 metrekare arasında farklılaşıyor. 



Next Level Residence ödeme planı 'na göre daire tutarının yarısı peşinat olarak verildikten sonra kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor ya da yüzde 25'lik peşinatla firma bünyesinde 18 aylık vade ile ödeme yapılabiliyor. 


Next Level Residence teslimleri  2013-Eylül'de yapılacak. Projede lounge, sauna, dinlenme alanları, fitness salonu ve masaj odası gibi imkanlar sunuluyor.



Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön