18 / 05 / 2024

Next Trafik Bilgi Sistemi trafik yoğunluğunu anında gösteriyor!

Next Trafik Bilgi Sistemi trafik yoğunluğunu anında gösteriyor!

Next&Nextstar‘ın “Trafik Bilgi Sistemi (TBS)” navigasyon aleti ile kullanıldığında bilinmeyen yolları tarif edebilmesinin yanısıra, radyo veri sinyalleri kullanarak trafik yoğunluk bilgisinin navigasyon cihazına aktarılmasını sağlıyor



Metropollerin en büyük sorunu haline gelen trafik çilesine Next&NextStar’dan büyük bir çözüm geliyor. Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde yolda kalmak herkes için büyük bir işkenceyken, “Next Trafik Bilgi Sistemi” ile alternatif yolları keşfederek gideceğiniz lokasyona rahatlıkla ulaşabileceksiniz. En son teknoloj ile geliştirilen “Next Trafik Bilgi Sistemi” radyo verileri ve sinyaller kullanarak, istenildiğinde alternatif yol haritası belirleyerek gitmek istenilen noktaya en kısa sürede ulaşılmasını sağlıyor.


Belirlediği yol haritası ile en hızlı ve en kısa sürede ulaşım sağlıyor!

Büyükşehirlerin en büyük sıkıntısı olan trafik sorunu günden güne daha da artıyor. Nufüs ve araç sayısındaki artış İstanbul ve diğer büyük şehirlerdeki hayatları olumsuz yönde etkiliyor. Uzun saatlerini yolda harcamak zorunda kalan sürücülerin en büyük kurtarıcısı trafikten kaçabilecekleri alternatif yollar oluyor. Kimi zaman trafiğe takılmamak için uzun fakat trafiksiz yollar dahi tercih sebebi olabiliyor.


Ömür boyu ücretsiz!

Haraket halindeki yüzbinlerce noktadan toplanan veriler işlenerek doğruluğu sağlandıktan sonra kullanıcıyı bilgilendiren bir bilgi akışı ile çalışan “Next Trafik Bilgi Sistemi” lisans bilgisinin doğrulanabildiği, uyumlu navigasyon cihazlarında kullanılabiliyor. Next TBS zamanını yollarda harcayan, büyükşehirde yaşayan sürücülerin en büyük kurtarıcısı durumunda. Next TBS, Basarsoft ve TrafficNav sistemine bağlı olarak ömür boyu ücretsiz olarak kullanıcısına sunuluyor.

Next Trafik Bilgi Sistemi’ne Bimeks mağazaları ve hepsiburada.com’dan ulaşabilirsiniz.


Taşıt Bilgi Sistemi tavsiye edilen satış fiyatı; YE-G 555 TBS 269 TL; YE-G 565 TBS  299 TL’dir.

Trafik Bilgi Sistemi ile uyumlu navigasyon cihazlarının  tavsiye edilen satış fiyatı; YE-G 515  199 TL; YE-G 535 239 TL’dir.



Geri Dön