07 / 05 / 2024

NG Afyon’da bu Mart ayı keyifli geçecek!

NG Afyon’da bu Mart ayı keyifli geçecek!

“ 3 Gece Kal 2 Gece Öde ” fırsatı sayesinde termali lüks ile buluşturan NG Afyon Wellnes & Convention’da Mart ayı boyunca avantajlı olarak konaklayabilirsiniz.



NG Afyon Wellnes & Convention Mart ayı için hazırladığı kampanya ile sizi Afyonkarahisar’ın şifalı sularında tazelenmeye davet ediyor. “3 Gece Kal 2 Gece Öde” fırsatı sayesinde termali lüks ile buluşturan NG Afyon Wellnes & Convention’da Mart ayı boyunca avantajlı olarak konaklayabilirsiniz.


Yepyeni bir termal otel anlayışıyla hizmet veren NG Afyon Wellnes & Convention, Mart ayı için oluşturduğu özel konaklama paketleriyle çiftlere unutulmayacak fırsatlar sunuyor.  “3 Gece Kal 2 Gece Öde” kampanyasıyla lüks termal otel koseptiyle Türkiye’deki termal otelcilik anlayışına farklılık getiren NG Afyon Wellnes & Convention’da keyifli bir hafta sonu geçirmeniz mümkün.


Mart ayı boyunca standart iki kişilik odada, yarım pansiyon, 3 gecelik konaklamayı KDV dahil kişi başı 390 TL’den almak mümkün. Haftanın yorgunluğunu NG Afyon Wellnes & Convention’ın şifalı termal sularıyla atabileceğiniz fırsat kapsamında yaklaşık 9 bin 500 metrekare alanda hizmet veren termal spa bölümündeki termal jakuzi, havuzlar ve aile hamamıyla termali keyfe dönüştürebilirsiniz.


NG Afyon Wellnes & Convention seçim haftasına özel olarak da bir kampanya sunuyor. 28-31 Mart tarihleri arasında standart iki kişilik odada, yarım pansiyon olarak gecelik kişi başı KDV dahil 124,5 TL’den konaklayabilirsiniz. NG Afyon Wellnes & Convention, bu tarihler arasında

0-13 yaş arası bir çocuğu da ücretsiz olarak misafir ediyor. 

 

Afyonkarahisar’ın özel termal sularıyla tazelenebileceğiz NG Afyon Wellnes & Convention sizleri dingin bir tatile davet ediyor.



Geri Dön