02 / 05 / 2024

NGN Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


NGN Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Keriman Otağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Üftade Sokak Boncuk Apartmanı'nda kuruldu.



NGN Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Keriman Otağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Üftade Sokak Boncuk Apartmanı'nda kuruldu. 


NGN Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde      ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 8. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.  9. Şirket amaç ve konusu ile ilgili hususlarda yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel ihalelere katılabilir.Taahhütlerde bulunabilir. 10 Şirket amaç ve konusu ile ilgili acentelikler, mümessillikler ve bayilikler alabilir, verebilir. 11.Şirket konusu ile ile her türlü araç, vasıta alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 12.Amaç ve konusu ile ilgili her türlü hususlarda her şekilde dağıtım yapabilir, pazarlama faaliyetlerinde bulunabilir. 13.Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için atölyeler, fabrikalar kurabilir, inşa ettirebilir, kurulmuş ve yarı kurulmuş fabrikalara ortak olabilir, satın alabilir. 14.Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gerçek ve tüzel kişilerden kredi temin edebilir.  Bunlarla ilgili ipotek ve rehin verebilir. Bunların fekkini isteyebilir.



Geri Dön