17 / 05 / 2024

Keriman Otağ

Keriman Otağ

NGN Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Keriman Otağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Üftade Sokak Boncuk Apartmanı'nda kuruldu.

Ota Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ota Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 30 bin TL sermaye bedeli İle Orhan Oğuz Tekin tarafından kuruldu.

Gebze'ye millet bahçesi müjdesi!

Fatih Sultan Mehmet'in  Avrupa seferi öncesi otağını kurduğu Gebze’deki Hünkâr Çayırı’na,  millet bahçesi inşası için çalışmalar başladı.

The Bomonti Residences'taki 3+1 daireler iptal edildi!

Ota Şişli Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş'nin Bomonti'de hayata geçirdiği The Bomonti Residences projesinde yer alan 3+1 daireler iptal edilerek 1+1 dairelerin sayıları artırıldı.

Otağ Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otağ Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Can tarafından kuruldu. 

Hünkar Çayırı'na panoramik müze yapılıyor!

Gebze Belediyesi'nce bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projede Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu alana panoramik müze kurulacak.

Türk Telekom hisseleri satışa çıkıyor!

Türk Telekom'un OTAŞ'taki yüzde 55'lik hissesini aralık ayında borcu karşılığında devralan bankalar, paylarını satmaya karar verdi.

Ota Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Ota Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga     Sivri tarafından kuruldu. 

Yüksek Mimar Özen Otağ vefat etti!

Yüksek Mimar Özen Otağ vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Paşa Köprüsü Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Yeniden vadelendirmede imzalar ne zaman?

Türk Telekom'un satın alma işleminde kredi kullanan Otaş, Yıldız Holding, Doğuş Grubu, Gama, Emay İnşaat, Bis Enerji, Bereket Grubu gibi şirketlerin yapılandırma işlemleri, bankaların sorunlu kredi oranlarını yükseltiyor...

Otağ Tedarik Merkezi İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otağ Tedarik Merkezi İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Refik Bardo, Serdar Gül, Eyüp Oğuz Gürses ve Eşref Bilhan Çağlı ortaklığında kuruldu. 

Tiflis Havalimanı'nın yeni etabı açıldı!

Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. ürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: "Yeni terminal faaliyete geçtikten sonra Tiflis Uluslararası Havaalanı yılda 4 milyon yolcuya hizmet edecektir" dedi.

Çorum'daki Bilaller Kültür Merkezi Konağı restore ediliyor!

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Çorum'da tarihi kale ile 4 konağı restore edecek. İskilip Redif Kışlası Restorasyonu ve Osmancık Kandiber Kalesi restorasyonu da OTA tarafından desteklenecek.

Maqro Construction, Green Diamond ile Türkler'i Gürcistan'a çekecek!

Yeni projesi Tiflis’te başlayacak olan Maqro Construction, projesini Türkiye’de de tanıtmak üzere ilk adımı attı. Tiflis doğumlu Arçil ve Şota kardeşler, Green Diamond projesinin reklam yüzü oldular.

Keriman Otağ Haberi

Keriman Otağ

NGN Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Keriman Otağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Üftade Sokak Boncuk Apartmanı'nda kuruldu. 


NGN Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde      ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava...