29 / 04 / 2024

Maqro Construction, Green Diamond ile Türkler'i Gürcistan'a çekecek!

Maqro Construction, Green Diamond ile Türkler'i Gürcistan'a çekecek!

Yeni projesi Tiflis’te başlayacak olan Maqro Construction, projesini Türkiye’de de tanıtmak üzere ilk adımı attı. Tiflis doğumlu Arçil ve Şota kardeşler, Green Diamond projesinin reklam yüzü oldular.



Gürcistan’a yatırım sürecini 2013 yılında başlatan Maqro Construction, ülkedeki ilk gayrimenkul projesi Green Budapest’i Mayıs ayında teslim ediyor. Zamanından 4 ay erken teslim edilerek Gürcistan konut pazarında ezber bozan Green Budapest projesi tam tefrişatlı 351 konuttan oluşuyor. 


Ülkedeki nitelikli ve her şeyiyle tamam olan konutlara duyulan ihtiyaç nedeniyle hızlı kiralanma garantisi bulunan ve 8 yıl gibi kısa sürede kendini amorti etme potansiyeline sahip projenin yüzde 10’u ülkede çalışan beyaz yakalı Türklere satıldı. Gürcistan’da enerji, inşaat vs sektörlerde çalışan Türk profesyoneller, Türkiye’de alıştıkları inşaat kalitesi ve standartlarını buldukları Green Budapest projesinden ev sahibi oldular. 


Belarus, Ukrayna ve Gürcistan’da iş planları olan Türk kökenli şirket Maqro Construction, geleceğine inandığı Gürcistan pazarındaki yatırımlarında hız kesmiyor. 

İlk projesinde 8 yıllık rekor amortisman süresine imza atan Maqro Construction yeni projesinde amortisman süresini 6 yıla kadar indirmeyi planlıyor. Şirket yeni projesini Türkiye’de cazip yatırım arayan yatırımcıların da beğenisine sunmaya hazırlanıyor.


Maqro Construction, Green Diamond ile Türkler i Gürcistan a çekecek!


YENİ PROJEYE SEVİLEN REKLAM YÜZLERİ

Yeni projesi Tiflis’te başlayacak olan Maqro Construction, projesini Türkiye’de de tanıtmak üzere ilk adımı attı. Maqro’nun yeni projesini ünlü ve sevilen futbolcu ikiz kardeşler Arçil ve Şota Arveladze tanıtacaklar. Tiflis doğumlu Arçil ve Şota kardeşler, Green Diamond projesinin reklam yüzü oldular. Şirketin ilk projesi olan Green Budapest’ten ev alan futbolcu kardeşler, inşaatın kalitesi ve yaşam alanlarının konforuna hayran kaldıkları Maqro’nun yeni projesinin tanıtımında görev almayı kabul ettiler.


İLK KONUT PROJESİ İLE FARKEDİLDİ

Maqro’nun Gürcistan’da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Green Budapest, Gürcistan Milli İstatistik Bürosu’nun verilerine göre, doğrudan yabancı yatırım projeleri arasında da ilk on sırada yer aldı. Proje sağladığı standartlar ve inşaat kalitesi ile kısa sürede fark edildi. Projenin zamanında önce ve sorunsuz tamamlanarak teslim edilmesi Maqro’nun güvenilirliğini ispatlarken, güvenlikli site içinde 3500m2 lik yeşil ve dinlenme alanları, fitness salonu, çocuk kreşi, kosuyolu, acikhava fitness alani kapalı otopark ve temizlik hizmetleri gibi ayrıcalıkları şirketi pazarda ön sıralara taşıdı.


ÜLKEDE SAĞLIKLI YATIRIM ORTAMI MEVCUT

Maqro Construction Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, Gürcistan’da sağlıklı ve istikrarlı bir yatırım ortamı bulunduğunu belirterek, Gürcistan pazarındaki kaliteli inşaat ihtiyacını önceden görerek 2013 yılında bu pazara girmeye karar verdiklerini açıkladı. 


Oğuz Kaan Karaer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün için Gürcistan’da 70 milyon dolardan fazla yatırım yaptık. 45 milyon dolarlık Green Budapest projesi şirketimizin en büyük projelerinden biridir.  11700 metrekare arazide inşa edilen Green Budapest konut kompleksi, sakinlerine 351 daire sunmaktadır. Green Budapest yaşamak için tam konfor yaratmaktadır. Bu nedenle şirketimiz müşterilere sadece kaba inşaatı değil, Avrupa standartlarına uygun, tam tefrişatlı daireler sunmaktadır. Bizim projelerimizde daire sakinleri sadece hareketli mobilyalarını getirerek taşınacaklar. Aynı zamanda inşaat tamamlandıktan sonra bir yıl boyunca, yaşam alanının güvenliği, temizlik işleri, park ve bahçe işleri ücretsiz yapılacaktır. Binanın ticari kısmı, fitness merkezi, gündüz bakımı ve anaokulu, mağazalar, restoranlar ve müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusundaki diğer önemli tesisler için tasarlanmıştır“


“YENİ PROJEYE TÜRKLERİ DAVET EDİYORUZ”

Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer Eylül 2014’de satışları başlayan projenin satışlarının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi.


Oğuz Kaan Karaer sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Dairelerin yaklaşık %30’u yatırım amacıyla, %70’i ise ikamet amacıyla satın alınıyor. Yoğun bir yaşam tarzı olan 35-55 yaş arasındaki insanlar istikrarlı bir yatırım arayışı ile Green Budapest’i farkediyorlar. Yeşil alan, sağlıklı bir çevre, rahat bir ortam, mükemmel konum ve inşaat kalitesi için (ki bu Tiflis için gerçek bir sorun) yaşam çevrelerini değiştirmek isteyen aileler de bizim müşterilerimiz oluyor”


Oğuz Kaan Karaer, ilk projeyi Türklere veya yabancı alıcılara tanıtmak için özel bir çaba harcamadıklarını belirterek  “Ancak yeni başlayacağımız projeye Türk yatırımcıları davet ediyoruz. Onların Gürcistan pazarını ve Maqro projelerini tanıması için fırsat sunuyoruz. Kampanyalarımız ve iletişim araçlarımızla Türk yatırımcılara kısa vadede kazandıracak karlı bir yatırım enstrümanını anlatıyor olacağız” dedi.

MAQRO Сonstruction kısa bir süre önce satın aldığı 70.000 m2 arazi üzerinde Green Diamond projesini geliştiriyor. Projenin ayrıntıları Mayıs ayında açıklanacak.


HEDEF GLOBAL MARKA OLMAK

Global marka olma hedefiyle hareket eden MAQRO Сonstruction, Gürcistan’da bugüne kadar farklı sektörlerde de yatırımlar gerçekleştirdi. Şirket 4 yıldızlı “Mercure Tbilisi Old Town” otelini inşa ederek işletmeciye devretti. Maqro’nun iş ve yatırım ortamında sağladığı avantajlı koşullar nedeniyle Accor grubu yeni projesinde de Maqro ile işbirliğini sürdürerek kısa süre içinde yeni bir otel yatırımının duyurusunu yapmaya hazırlanıyor.


Ayrıca Gürcistan’da Bellisa isimli mobilya fabrikasına da sahip olan ve bünyesinde 500’e yakın işçi çalıştıran Maqro’nun yakın zamanda Gürcistan pazarında başka sürpriz yatırım ve girişimleri de olacak.



Maqro Construction şirketi, Türk işadamı Emin Uçar tarafından Gürcistan ve Belarus'ta inşaat, mobilya, gıda ve perakende alanına yatırım ve faaliyetlere bulunmak üzere kuruldu. Yurtdışında iş potansiyeli yüksek avantajlı ülkelerde Türk markası oluşturma hedefiyle yola çıkan yatırımcı Emin Uçar, daha önce inşaat ve mobilya gibi sektörlerde yatırımlarda bulunmuştur.


Web: http://www.maqro.ge/en/



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Maqro Construction Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te inşa ettikleri Green Budapest projesindeki evlerin yüzde 10’unu Türklerin satın aldığını açıkladı.


Karaer, 351 konuttan oluşan projede anahtar teslimine mayıs ayında başlanacağını belirterek, Tiflis’te daha büyük yeni bir projeye başlayacaklarını açıkladı. Karaer, “Yeni projeyi ünlü futbolcu kardeşler Arçil ve Şota tanıtacak” dedi. 


Milliyet




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Maqro Construction, Gürcistan'daki ilk konut projesi Green Budapest'in yüzde 10'unu beyaz yakalı Türklere sattı. Tiflis'te 351 konuttan oluşan projeyi ünlü futbolcu kardeşler Arçil ve Şota tanıtacak. Maqro Construction Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, Gürcistan'da sağlıklı ve istikrarlı bir yatırım ortamı bulunduğunu belirterek, Gürcistan pazarındaki kaliteli inşaat ihtiyacını önceden görerek 2013 yılında bu pazara girmeye karar verdiklerini açıkladı. 



Takvim




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Maqro Contruction, Tiflis'e 351 konut projesi gerçekleştirdi. Green Budapest'e 45 milyon dolar yatırım yaptıklarını açıklayan Maqro Construction Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, satışların yüzde 90'ını tamamladıklarını bildirdi. 


Türk gayrimenkul yatırımcısı ülke dışındaki cazip konut yatırım imkanlarına Maqro Construction üzerinden ulaşıyor. Maqro Construction, Gürcistan'daki ilk konut projesi Green Budapest'in yüzde 10'unu çalışan beyaz yakalı Türklere sattı. Tiflis'te 351 konuttan oluşan proje, hızlı kiraya verilebilen ve 8 yıl gibi rekor sürede kendini amorti eden yatırım arayışındakileri kendisine çekti. 


ARÇİL VE ŞOTA'LI TANITIM 


Şirket aynı bölgede başlayacağı çok daha büyük bir projede ise daha fazla sayıda Türk yatırımcıyı bu ülkeye çekecek. Amortisman süresini 6-7 yıla kadar indirecek olan yeni projeyi ünlü futbolcu kardeşler Arçil ve Şota tanıtacak.  Maqro'nun Gürcistan'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Green Budapest, Gürcistan Milli İstatistik Bürosu'nun verilerine göre, doğrudan yabancı yatırım projeleri arasında da ilk on sırada yer aldı. Proje sağladığı standartlar ve inşaat kalitesi ile kısa sürede fark edildi. Projenin zamanında önce ve sorunsuz tamamlanarak teslim edilmesi. Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer Maqro'nun güvenilirliğini ispatlarken, güvenlikli site içinde 3 bin 500 metrekarelik yeşil ve dinlenme alanları, fitness salonu, çocuk kreşi, kosuyolu, acikhava fitness alanı kapalı otopark ve temizlik hizmetleri gibi ayrıcalıkları şirketi pazarda ön sıralara taşıdı. 


70 MİLYON DOLARYATIRIM 


Maqro Construction Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, şunları söyledi: "Bugün için Gürcistan'da 70 milyon dolardan fazla yatırım yaptık. 45 milyon dolarlık Green Budapest projesi şirketimizin en büyük projelerinden biridir. Satışlar yüzde 90 oranında tamamlandı. Dairelerin yaklaşık yüzde 30'unun yatırım amacıyla, yüzde 70'inin ise oturum için satın alındı.




Karar



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TÜRK gayrimenkul yatırımcısına Tiflis'te yeni imkânlar sunuluyor. Maqro Construction, Gürcistan'daki ilk konut projesi Green Budapest'in yüzde 10'unu çalışan beyaz yakalı Türklere sattı. Projenin 8 yılda kendini amorti ettiği açıklandı. Şirket aynı bölgede yeni proje de planlıyor. Maqro Construction Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, Gürcistan'da kaliteli inşaat ihtiyacını görerek 2013'de bu pazara girdiklerini açıkladı. 


Hürriyet 



Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Maqro Construction Gürcistan’da 150 milyon dolarlık yatırımla 2 bin konutluk yeni bir projeye başlıyor. Projenin kendini 7 yılda amorti etmesi hedefleniyor


Türk sermayeli inşaat şirketi Maqro Construction Gürcistan'da 351 konuttan oluşan ilk projesi Green Budapest'te daire teslimlerine başladı. Şirket şimdi Tiflis'te 70 bin metrekare arazi üzerinde dev bir projeye hazırlanıyor. 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan projede toplam 2 bin konut bulunuyor. Mayıs ayında Türkiye'de lansmanı yapılacak yeni projenin tanıtımı için ünlü Gürcü futbolcu kardeşler Arçil ve Şota ile anlaşan Maqro Construction, yeni projesi Green Diamond'da amortisman süresini 6-7 yıla indirmeyi hedefliyor. Şirketin ilk projesi Green Budapest'te de konutlar kira gelirleri ile kendisini 8 yılda amorti edebilecek. İstanbul'da konut yatırımlarının kira ile kendini amorti etme süresinin 17-20 yıla kadar çıktığına işaret eden Maqro Construction Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, hızlı kiraya verilmesi, yüksek inşaat kalitesine sahip olması ve konut bedeline göre cazip kira getirisine sahip olması nedeniyle Gürcistan'da inşa ettikleri konutlarda rekor amortisman sürelerine imza attıklarını açıkladı.


4 AY ERKEN TESLİM

Gürcistan'a yatırım sürecini 2013 yılında başlatan Maqro Construction, ilk projesi Green Budapest'i 4 ay erken teslim ederek Gürcistan konut pazarında ezber bozdu. Green Budapest, Gürcistan Milli İstatistik Bürosu'nun verilerine göre, doğrudan yabancı yatırım projeleri arasında ilk on sırada yer aldı. Belarus, Ukrayna ve Gürcistan'da iş planları olan Maqro Construction, geleceğine inandığı Gürcistan pazarında bugüne kadar 70 milyon dolar yatırım yaptı. Karaer, Gürcistan'da sağlıklı ve istikrarlı bir yatırım ortamı bulunduğunu söyledi.


HEDEF GLOBAL MARKA OLMAK

Global marka olma hedefiyle hareket eden Maqro, Gürcistan'da bugüne kadar farklı sektörlerde de yatırımlar gerçekleştirdi. Bellisa isimli mobilya fabrikasına da sahip olan şirketin Gürcistan'da başka girişimleri de olacak. Şirket, Türk işadamı Emin Uçar tarafından Gürcistan ve Belarus'ta inşaat, mobilya, gıda ve perakende alanına yatırım ve faaliyetlerde bulunmak üzere kuruldu.


Sabah



Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


Gürcistan’daki ilk konut projesini teslim eden Türk sermayeli inşaat şirketi Maqro Construction, Tiflis’te yeni konut projesine başlıyor. Ünlü futbolcular Arçil ve Şota Arveladze’nin tanıtacağı yeni projede konutlar yatırımını 7 yılda amorti edecek. 


Gürcistan’a yatırım sürecini 2013 yılında başlatan Maqro Construction, ülkedeki ilk gayrimenkul projesi Green Budapest’i Mayıs ayında teslim ediyor. 4 ay erken teslim edilerek Gürcistan konut pazarında ezber bozan Green Budapest projesi tam tefrişatlı 351 konuttan oluşuyor.  Sözkonusu yatırım Gürcistan Milli İstatistik Bürosu verilerine göre, ülkenin en büyük 10 yabancı yatırımı arasında yer alıyor.

Ülkedeki nitelikli ve her şeyiyle tamam olan konutlara duyulan ihtiyaç nedeniyle hızlı kiralanabilen Green Budapest projesinde konutlar, yatırımını 8 yıl gibi kısa sürede amorti edecek. Şirketin yeni projesi Green Diamond’da ise sözkonusu amortisman süresi 7 yıla kadar inecek.

Maqro Construction Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, ilk projeleri Green Budapest’i Türk alıcılara tanıtmak için özel bir çaba sarf etmedikleri halde ülkede çalışan beyaz yakalı Türkler tarafından ilgi gördüğünü söyledi. Green Budapest’in yüzde 10’unun Gürcistan’daki üst düzey Türk yönetici ve çalışanlara satıldığını anlatan Oğuz Kaan Karaer, “Yeni projemize özellikle Türk yatırımcıları davet ediyoruz. Onların Gürcistan pazarını ve Maqro projelerini tanıması için fırsat sunuyoruz. Kampanyalarımız ve iletişim araçlarımızla Türk yatırımcılara kısa vadede kazandıracak karlı bir yatırım enstrümanı sağlıyoruz” dedi.


Belarus, Ukrayna ve Gürcistan’da iş planları olan Türk kökenli şirket Maqro Construction, kısa bir süre önce satın aldığı 70.000 m2 arazi üzerinde Green Diamond projesini geliştiriyor. Projenin ayrıntıları Mayıs ayında açıklanacak.


YENİ PROJEYE SEVİLEN REKLAM YÜZLERİ

Maqro’nun yeni projesini ünlü futbolcu kardeşler Arçil ve Şota Arveladze tanıtacak. Tiflis doğumlu Arçil ve Şota kardeşler, Green Diamond projesinin reklam yüzü oldu. Şirketin ilk projesi olan Green Budapest’ten ev alan futbolcu kardeşler, inşaatın kalitesi ve yaşam alanlarının konforuna hayran kaldıkları Maqro’nun yeni projesinin tanıtımında görev alacaklar.



ÜLKEDE SAĞLIKLI YATIRIM ORTAMI MEVCUT

Maqro Construction Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, Gürcistan’da sağlıklı ve istikrarlı bir yatırım ortamı bulunduğunu belirterek, Gürcistan pazarındaki kaliteli inşaat ihtiyacını önceden görerek 2013 yılında bu pazara girmeye karar verdiklerini açıkladı. 


Oğuz Kaan Karaer sözlerini şöyle sürdürdü:


“Bugün için Gürcistan’da 70 milyon dolardan fazla yatırım yaptık. 45 milyon dolarlık Green Budapest projesi şirketimizin en büyük projelerinden biridir.  11700 metrekare arazide inşa edilen Green Budapest konut kompleksi, sakinlerine 351 daire sunmaktadır. Şirketimiz müşterilere sadece kaba inşaatı değil, Avrupa standartlarına uygun, tam tefrişatlı daireler sunmaktadır.”


HEDEF GLOBAL MARKA OLMAK

Global marka olma hedefiyle hareket eden MAQRO Сonstruction, Gürcistan’da bugüne kadar farklı sektörlerde de yatırımlar gerçekleştirdi. Şirket 4 yıldızlı “Mercure Tbilisi Old Town” otelini inşa ederek işletmeciye devretti. Maqro’nun iş ve yatırım ortamında sağladığı avantajlı koşullar nedeniyle Accor grubu yeni projesinde de Maqro ile işbirliğini sürdürerek kısa süre içinde yeni bir otel yatırımının duyurusunu yapmaya hazırlanıyor.


Ayrıca Gürcistan’da Bellisa isimli mobilya fabrikasına da sahip olan ve bünyesinde 500’e yakın işçi çalıştıran Maqro’nun yakın zamanda Gürcistan pazarında başka sürpriz yatırım ve girişimleri de olacak.


Maqro Construction şirketi, Türk işadamı Emin Uçar tarafından Gürcistan ve Belarus'ta inşaat, mobilya, gıda ve perakende alanına yatırım ve faaliyetlere bulunmak üzere kuruldu.







Bu haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Gürcistan'da doğan Türk kökenli Maqro global bir marka olma yolunda Türk işadamı Emin Uçar, Maqro Construction markasını 2013 yılında girdiği Gürcistan pazarında inşaat, turizm, gıda, yapı market alanlarındaki yatırım ve projeleri ile büyütüyor. İlk konut projesinin ardından Gürcistan'da en büyük yabancı yatırımlar listesinde ilk 10'a girmeyi başaran Maqro Construction inşaatta daha büyük bir projeye dahabaşlıyor. 150 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 70 bin metrekare arazi üzerinde yükselecek olan Green Diamond isimli yeni proje, yatırımın geri dönüş süresini 7 yıla indirecek. 

Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, Gürcistan'da sağlıklı ve istikrarlı bir yatırım ortamı bulunduğunu, ülkedeki konut açığını farkederek 2013 yılında bu pazara girdiklerini belirtirken, "Amacımız pek çok alanda marka ve projelerimizle kendimizi göstermek" dedi. Global marka olmayı hedefleyen MaqroConstruction, Gürcistan'da 4 yıldızlı "Mercure Tbilisi Old Town" otelini inşa ederek işletmeciye devretti. Şirket, Accor grubu için bir otelin daha inşaatını gerçekleştirecek. Ayrıca Gürcistan'da Bellisa isimli mobilya fabrikasına da sahip olan Maqro'nun bir restoran zinciri ve yapı market kurmak girişimleri de bulunuyor. 

GÜRCÜ FUTBOLCULARIN TERCİHİ OLDU 

Maqro Construction, Green Diamond projesinin tanıtımı için ünlü Gürcü futbolcu kardeşler Arçil ve Şota ile anlaştı. 

Ünlü futbolcular, şirketin ilk projesi Green Budapest'ten de birer ev sahibi oldular. 


Dünya






Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Gürcistan'daki ilk konut projesini teslim eden Maqro Construction, Tiflis'te yeni projeye başlıyor. 45 milyon dolarla yapılan projeyi eski futbolcular Arçil ve Şota Arveladze tanıtacak. 

Gürcistan'a yatırım sürecini 2013 yılında başlatan Maqro Construction, ülkedeki ilk gayrimenkul projesi Green Budapest'i Mayıs ayında teslim ediyor. 4 ay erken teslim edilerek Gürcistan konut pazarında ezber bozan Green Budapest projesi 351 konuttan oluşuyor ve bu proje için toplamda 45 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Macjro'nun yeni projesini ünlü futbolcu kardeşler Arçil ve Şota Arveladze tanıtacak. Şirketin ilk projesi olan Green Budapest'ten ev alan kardeşler, Maqro'nun yeni projesinin tanıtımında görev alacaklar. 

KISA VADEDE KAZANDIRIR 


Ülkedeki nitelikli ve her şeyiyle tamam olan konutlara duyulan ihtiyaç nedeniyle hızlı kiralanabilen Green Budapest projesinde konutlar, yatırımını 8 yılda amorti edecek. Şirketin yeni projesi Green Diamond'da ise sözkonusu amortisman süresi 7 yıla kadar inecek. Maqıo Construction Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karacı". Green Budapest'iıı yüzde 10'unun Gürcistan'daki üst düzey Türk yönetici ve çalışanlara satıldığını belirterek, ''Yeni projemize özellikle Türk yatırımcıları davet ediyoruz" diye konuştu. 



Karar



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Gürcistan'daki en büyük 10 yabancı yatırım listesinde yer alan Türk inşaat şirketi Maqro Construction, Tiflis'te 351 konutluk projesinden sonra şimdi de 2 bin konutluk dev bir projeye başlıyor. Maqro Construction CEO'su Murat Avcı, Gürcistan'ın hem işini iyi yapan inşaat şirketleri hem de çabuk kâra geçmek isteyen konut yatırımcıları için iyi bir adres olduğunu söyledi. Ülkede standardın üzerinde, bir site ya da proje bulmanın çok zor olduğunu belirten Avcı, "İyi siteler ve projeler çabuk kiracı buluyor ve kira gelirleri yüksek. Gürcistan'daki konut yatırımları, İstanbul'a göre 2-3 kat daha hızlı amorti ediliyor" diyor. 

Ekonomist

Geri Dön