29 / 04 / 2024

Nicole Kidman Manhattan'dan 10 milyon dolara ev aldı!

Nicole Kidman Manhattan'dan 10 milyon dolara ev aldı!

Hollywood'un en çok kazanan çiftlerinden Nicole Kidman ile eşi Keith Urban, Manhattan'da 10 milyon dolara daire satın aldı. Daireye arabayla giriliyor



HOLLYVVOOD'un en çok kazanan aktris leri arasında yer alan Nicole Kidman, parasını gayrimenkule yatırıyor. Kidman eşi Keith Urban'la birlikte Manhattan'da 10 milyon dolara daire satın aldı. Ünlü oyuncu Nicole Kidman ve Keith. Urban yeni aldıkları çatı katı dubleks daireye arabayla giriş yapabilecekler. Genç çift, yeni dairelerin çok sevdiklerini ve mutlu olduklarım söylüyor.


Apartman Empire State'i görüyor...
Evde 3 yatak odası, 2 kat yüksek tavanlı büyük salon ve bir geniş süit bulunuyor. New Yorkla ünlülerin yaşadığı en bilinen semt olan Manhattan'daki apartmandan ünlü Empire State binası da görülüyor.

GARAJ 14 M. UZUNLUĞUNDA

Altıncı katta yaşayacak olan Kidman otomobiliyle asansöre giriş yaparak dairesinin önünde park edecek. Böylece lüks ev sahipleri park problemi yaşamıyor. Otomobil garajı yaklaşık 14 metre uzunluğunda. 43 yaşındaki Kidman ve 42 yaşındaki Urban yılın büyük bir bölümünü Tennessee'deki evlerinde geçiriyorlar.
Güneş

 


Geri Dön