27 / 04 / 2024

Nidakule Göztepe Regus, Mazda ve UPM'nin tercihi oldu!

 Nidakule Göztepe Regus, Mazda ve UPM'nin tercihi oldu!

Nidakule Göztepe'de satışların tamamlanıp, kiralamaların başlamasıyla birlikte Regus, Mazda ve UPM gibi birçok global şirket tercihini Nidakule Göztepe’den yana kullandı.




Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe’de satışların tamamlanıp, kiralamaların başlamasıyla dünyanın önde gelen uluslararası firmaların gözdesi oldu. 

Uluslararası gayrimenkul kiralama şirketi Regus, Japonya’nın otomotiv devi Mazda ve uluslararası yenilenebilir ve geri dönüştürülebilir kağıt şirketi UPM,  Nidakule Göztepe’de yerlerini aldılar.  


A+ ofis projesi Nidakule Göztepe ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerine çekiyor

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe toplam 30 bin metrekare kiralık alan ve 35 kattan oluşuyor.  Projede, 450 ile 900 metrekare arasında değişen kiralanabilir ofis alternatifleri yer alıyor. 

A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Nidakule Göztepe projesinin en temel özelliği, yüksek verimliliğe sahip, gün ışığı alan, kullanım kaybı yaratmayan, kolay ve düşük maliyetle işletilebilen, sürdürülebilir ofis alanlarına sahip olması. Birçok ilkin uygulandığı projede, huzurlu ve verimli bir çalışma ortamının sağlanması için inşaat çalışmaları, ortak alan ve peyzaj tasarımları Feng Shui felsefesine uygun olarak yürütülüyor. Yeşile verdiği önemi aldığı Leed sertifikasıyla belgeleyen sahip Nidakule Göztepe, ulaşım kolaylığıyla da ofis arayanların dikkatini çekiyor.  Projede; çeşitli sosyal kullanım alanları dahil ofis kullanıcılarının talep edebilecekleri tüm VIP/kişiye özel hizmetler bulunuyor. 


Nidakule Göztepe hakkında:

Ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de A plus bir ofis projesini daha hayata geçiriyor. İstanbul Göztepe’de inşa edilen Nidakule Göztepe, kısa sürede yatırımcılarına sağladığı yüksek getiri düzeyi ile de dikkat çekiyor. Kozyatağı’nda yer alan ilk Nidakule ve Palladium Alışveriş Merkezi ve Rezidansın da mimarı olan Ergün Mimarlık tarafından tasarlanan projenin, 30 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile İstanbul ofis piyasasında önemli bir boşluğu doldurması ve tamamlandığında Anadolu Yakası’ndaki en prestijli ofis binası olması bekleniyor. Her katta 450 metrekare ve 900 metrekarelik kiralık alan alternatifleri olan proje, ağırlıklı olarak yabancı kurumsal şirketler tarafından tercih ediliyor. 

A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Nidakule Göztepe projesinin en temel özelliği, yüksek verimliliğe sahip, gün ışığı alan, kullanım kaybı yaratmayan, kolay ve düşük maliyetle işletilebilen, sürdürülebilir ofis alanlarına sahip olması. Birçok ilkin uygulandığı projede, huzurlu ve verimli bir çalışma ortamının sağlanması için inşaat çalışmaları, ortak alan ve peyzaj tasarımları Feng Shui felsefesine uygun olarak yürütülüyor. Ayrıca çevre dostu yapısıyla doğal kaynakları minimum derecede kullanan yeşil bina konseptine sahip proje, LEED Gold sertifikası alarak çevreye karşı olan duyarlılığını tescilli hale getiriyor. Yapımına 2010 yılında başlanan ve 35 kattan oluşan Nidakule Göztepe’de ayrıca, cafe, restoran, kafeterya, spor salonu, toplantı odaları, sauna, masaj salonu gibi çeşitli sosyal kullanım alanlarından oluşuyor. Özellikle ticari projelerde, yönetim şirketi binaların ticari değerini ve tercih edilirliğini doğrudan etkileyen bir unsur olduğundan, Nidakule Göztepe’nin yönetim ve işletmesi 5 yıl süreyle Tahincioğlu Holding’in bünyesindeki Meta Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık A.Ş. tarafından yapılacaktır.


Geri Dön