01 / 05 / 2024

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022!

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Ataşehir

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede ön satışlar başladı...



Ön satışların başladığı Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesi nerede inşa ediliyor? Nidapark Ataşehir projesinde hangi daire tiplerine yer veriliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022...

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Tahincioğlu Holding, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim korumayı sürdürüyor.

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen yeni projesi Nidapark Ataşehir adıyla hayata geçiriliyor. 

Ön satışların başladığı proje "Tahincioğlu ayrıcalığıyla Ataşehir'de yeni bir sayfa açılıyor, Nidapark Ataşehir yaşan enerjisiyle keşfinizi bekliyor." cümleleriyle tanıtılıyor.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor. Ön satış avantajlarının başladığı Nidapark Ataşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Nidapark Ataşehir projesinde yer alan 1+1 evlerin fiyatları 4 milyon 330 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Projede yer alan tek 2+1'lerin fiyatları 6 milyon 590 bin Türk Lirası'ndan; dubleks 2+1'lerin fiyatları ise 7 milyon 440 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022!

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022 kapsamında projede yer alan konutlar için şirket bünyesinde vade imkanı sunulduğunu söyleyebiliriz. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Ataşehir projesinde teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

Yazlık bölgelerde inşa ettiği yeni konut projeleriyle de dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Göcek ve Gündoğan projelerini de satışa çıkarmıştı.

Verilen detaylara göre, Nidapark Göcek projesi toplamda 750 milyon lira yatırımla Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek’te hayata geçiriliyor. Söz konusu proje bölgenin 'ilk markalı lüks konut projesi' olma özelliğine de sahip. 

Tahincioğlu Nidapark Göcek projesinde 4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplamda 32 villa bulunuyor. Projedeki villaların alanları ise 238 ila 440 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Web: http://tahincioglu.com/nidaparkatasehir

Tel: 444 4 846 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!


projeye sor



Geri Dön