27 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu!

Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Beşiktaş

Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılırken, 60 aya kadar yüzde 0,69 faiz oranıyla, 120 aya kadar ise yüzde 0,79 faiz oranıyla taksitlendirme avantajı sunuluyor...



Konut alanlarının 36 metrekareden başlayıp, 145 metrekareye kadar yükseldiği Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu detaylarına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Nida Park Beşiktaş projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede 58 adet daire yer alıyor.


7 bin 250 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Nidapark Evleri Beşiktaş projesi, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde yükseliyor. 


Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu!


Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçirilen Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede son 15 adet dairenin satışı devam ediyor. 


Beşiktaş Nida Park projesinin sosyal donatı alanları arasında;  güneşlenme terasları, fitness salonu, barbekü ve lounge alanları yer alıyor. 


Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu dahilinde 60 aya kadar yüzde 0,69 faiz oranıyla, 120 aya kadar ise yüzde 0,79 faiz oranıyla vadelendirme imkanı sağlanıyor. 


Nidapark Beşiktaş Evleri iletişim

Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön