08 / 05 / 2024

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...



Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule çerçevesinde, 633/2 Ada/Parsel (A1, B, C1, C2 Bloklar, Sosyal Tesis, Kapalı Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Ada Dışı İmar Yolu ve Kamusal Park Alanı (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15 Mayıs 2023 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir çerçevesinde 458 Ada 24 Parseldeki AVM ve Ofis Binası, Kamusal Park Alanları'nın (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 16 Mayıs 2023 tarihinde onaylandı. 

Nidapark Kayaşehir in ve Ebruli Ispartakule nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayasehir projesinde, 843 adet konut, 28 adet cadde dükkanı, ofis bloğu ve AVM yer alıyor. Projede yer alan bloklar, ferah alan sunacak şekilde tasarlandı. Geniş peyzaj alanları ve büyük daire metrekareleriyle dikkatleri çeken Nidapark Kayaşehir'de, çocuk kulübü, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, sauna, hamam, seyir terasları, çok amaçlı spor sahaları, kafeterya ve lounge gibi pek çok farklı sosyal donatı alanı yer alıyor. 

Ebruli Ispartakule projesinde ise 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Toplam 724 adet konut ile 52 cadde mağazasının yer aldığı proje, Ebruli Ispartakule’de; 114 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1 ve 192 metrekareden başlayan 4+1 konut tipleri bulunuyor. TEM Otoyoluna yakın bir noktada yükselen Ebruli Ispartakule projesi, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında hayata geçiriliyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklamaları:

Şirketimiz projelerinden bulunan İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Nidapark Kayaşehir); 458 Ada 24 Parseldeki AVM ve Ofis Binası, Kamusal Park Alanları'nın (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 16.05.2023 tarihinde onaylanmıştır.

Şirketimiz projelerinden İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Ebruli Ispartakule) kapsamında, 633/2 Ada/Parsel (A1, B, C1, C2 Bloklar, Sosyal Tesis, Kapalı Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Ada Dışı İmar Yolu ve Kamusal Park Alanı (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15.05.2023 tarihinde onaylanmıştır.

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy projesi için düğmeye basıldı! 1. Etap 1. Kısım'ın imzaları atıldı!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 


Geri Dön