04 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu fiyatları!

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu fiyatları!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Nidapark Seyrantepe projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Satışları devam eden projede yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. İşte Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu fiyatları...



Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu fiyatları detaylarından önce projeden bahsedelim. Satışların devam ettiği proje 89 bin 171 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Toplam 368 adet daireden meydana gelene  Nidapark Seyrantepe  projesi, Tahincioğlu Gayrimnekul imzası ile yükseliyor. Projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılan Nidapark Seyrantepe projesindeki dairelerin alanları 79 - 349 metrekare arasında değişiyor. 


Nidapark Seyrantepe projesinde satışa sunulan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu fiyatları

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu fiyatları minimum 621 bin TL olarak belirlendi. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Nidapark Seyrantepe nerede?

Adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe SARIYER /  İstanbul 


Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön