28 / 04 / 2024

Niğde Kent Meydanı inşaatı devam ediyor!

Niğde Kent Meydanı inşaatı devam ediyor!

5 yılda Niğde'ye büyük yatırımlar kazandıran Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapımı devam Kent Meydanı otopark inşaatının son durumu hakkında incelemelerde bulundu. Başkan Akdoğan çalışmalar hakkında bilgi aldı...




Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı projesi otopark inşaatının beton atma çalışmalarını inceledi.


5 yılda Niğde'ye büyük yatırımdalar kazandıran Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapımı devam Kent Meydanı otopark inşaatının son durumu hakkında incelemelerde bulundu.


Projelerin bir an önce hizmete sunulması için çalışmaların aralıksız sürdürülmesini sağlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Kent Meydanı projesini de yerinde inceleyen Belediye Başkanı Akdoğan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'yi geleceğe taşıyacak önemli proje ve yatırımları hayata geçirdik. Kent Meydanı Projesi de bu yatırımlardan bir tanesi. Niğde'mize yakışır bir Kent Meydanının yapılmasını sağlayarak önemli bir eksikliği gidermiş olacağız” dedi.


Niğde Belediyesi


Geri Dön