29 / 04 / 2024

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...



KÖRFEZ GYO

1996 yılında kurulan ve Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. ortaklığı olan Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KÖRFEZ GYO), “Körfez Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.” unvanı ile gayrimenkul sektöründeki yerini aldı. KÖRFEZ GYO’nun faaliyetleri, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) gayrimenkul yatırım ortaklıklarına yönelik düzenlemelerinde ifade edilen amaç ve konularla iştigal etmek, temelde gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına ve gayrimenkullere yönelik haklara yatırım yapmaktır.

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Kurulduğu tarihten bu yana pek çok inşaat ve gayrimenkul projesinde boy gösteren KÖRFEZ GYO, Sermaye Piyasası Kurulu’nun 05 Aralık 2011, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’nün 14 Aralık 2011 tarihli izinleri ve İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu’nun 29 Aralık 2011 tarihli tescili ile “Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.” olarak unvan değişikliğine gitti. Daha sonrasında ise gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşüm sürecini tamamladı.

KÖRFEZ GYO’nun halka açılma ve büyüme çerçevesindeki stratejisi, nitelikli ve kârlı gayrimenkul projelerine yatırım yaparak tüm ortaklarını bu yatırımların getirilerine ortak etmek ve bunu yaparken de topluma kaliteli, estetik, medeni ve kent ile entegre mekânlar kazandırmaktır.

Güven Obalı hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne iş yapıyor?

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?


Geri Dön