02 / 05 / 2024

Nikki Beach Worldwide Bodrum hizmete açıldı!

Nikki Beach Worldwide Bodrum hizmete açıldı!

Dünyaca ünlü restoran ve beach zinciri Nikki Beach Worldwide’ın Bodrum şubesinin açılışı gerçekleşti. Bodrum eğlence sektöründe yer edinen Nikki Beach'in açılış partisi ünlüleri de bir araya getirdi.



Dünyaca ünlü restoran ve beach zinciri Nikki Beach Worldwide'ın Türkiye şubesi, Torba koyunda eğlenceli bir partiyle açıldı. Bembeyaz dekoru, uluslararası mutfağı, orijinal eğlence anlayışı ve çılgın partileriyle Bodrum eğlence sektöründe yer edinen Nikki Beach'in açılış partisi ünlüleri de bir araya getirdi.


Sözcü





Haber Fortune Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Nikki Beach Resort & Spa Bodrum temmuz ayında Yunanistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Japonya'dan gelen ilk misafirlerini ağırlamaya başladı. Bodrum'un en güzel koylarından Torbada yer alan Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, dünyada Nikki Beach Worldwide çatısı altında yer alan 14 uncü Nikki Beach ve üçüncü otel olarak hizmet verecek. Deniz manzarasına sahip Nikki Beach, konaklama fiyatı 350 euro ile 7 bin euro arası 76 adet süit ve özel villada son teknoloji ürünlerin kullanımı ile kendini gösteriyor. 


Fortune


Geri Dön