26 / 07 / 2024

Nilüfer Bulvar224 projesi teslimleri 2015'te!

Nilüfer Bulvar224 projesi teslimleri 2015'te!

Nilüfer Proje Tasanm şirketinin 'Kentsel dönüşüm muhteşem olacak' sloganıyla, eylülde FSM Caddesi üzerindeki mevcut binaların yıkımı ile başladığı kentsel dönüşüm projesi Bulvar224, tüm hızıyla devam ediyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Proje, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Şirket ortaklarından proje koordinatörü İnşaat Mühendisi Mustafa Altın, "Geçtiğimiz günlerde temeli atılan proje, 20 bin metrekare inşaat alam üzerinde 40 adet konut, 12 adet işyeri, 4 bin 500 metrekare kapalı otoparkı, 2 bin 500 metrekare yeşil alanı ile gerçek bir şehirli olarak cadde üzerinde yükselecek. Bulvar224, modern şehirciliğin ilkelerinin tamamı gözetilerek bol yeşil alan, sosyal donatılar ve çevresel bütün etkiler düşünülerek planlandı" dedi. 


1,5 YILDIR KAFA YORDUK 

Eğlence yeme-içme, giyim ve diğer tüketim alanlarında yoğun ilgi gören Nilüfer'in kalbi FSM Bulvarı'nın göbeğinde konumlanan projenin yüksek ticari değeri olduğunu dile getiren Altın, şunları kaydetti: "Proje, yatırımcılar için cazip hale gelirken FSM Caddesi'ne, modern mimarisi ile örnek teşkil ediyor. 1,5 yıldır üzerine çalışıp kafa yorduğumuz bir proje bu. Şu anda kentsel dönüşüm adı altında, Nüüfer'de sözleşme yapan ilk firmayız. Kentsel Dönüşüm, Türkiye'nin acı bir gerçeği... Konut sektörü içinde olduğumuz için bu sorunu çok net görebiliyoruz ve kentsel dönüşüme birilerinin şekü vermesi gerektiğini düşünüyoruz." Mustafa Altın, kentsel dönüşüm dendiğinde örnek olarak gösterilecek bir projeye start verdiklerini vurguladı. Bulvar224'ü, yoğun araştırmalar ve bölgenin, bulvar sakinlerinin beklentilerinin neler olduğunu öğrenerek ortaya çıkardıklarının altım çizen Altın, "Bunun, Bursa ve Nilüfer için emsal teşkil edeceğine inanıyoruz. 

Projede yer alan mağazalar Mayıs 2015'te dekorasyon için, konutlar ise 2015 yılı sonunda sahiplerine teslim edileek" diye konuştu. 

Olay Bursa


Geri Dön