18 / 05 / 2024

Nish İstanbul’da 280 bin TL'ye!

Nish İstanbul’da 280 bin TL'ye!

Nish İstanbul’da 1+1 dairenin fiyatı 280 bin liradan başlıyor...



İstanbul’un en merkezi bölgelerinden Yenibosna’da Özyazıcı ve Torunlar İnşaat’ın ortak yaptığı Nish İstanbul projesi hızla devam ediyor. Projede fiyatlar 280-459 bin lira arasında

Özyazıcı İnşaat ve Torunlar İnşaat ortaklığında inşası tamamlanan Nish İstanbul Konutları, Atatürk Havalimanı, E5 Karayolu ve TEM’e yakınlığıyla dikkati çekiyor. Projeyle ilgili yapılan açıklamada “Ofisleriyle, spor ve yaşam mekanlarıyla, iş dünyasına ve yaşama dair tüm ihtiyaçların aynı alan içinde karşılandığı bir kompleks olarak tasarlandı” denildi. Projenin en avantajlı noktasının ise Atatürk Havalimanına ve E5 Karayolu ile TEM bağlantısına yakınlığı olarak dikkat çekilen açıklamada “Nish İstanbul’da daire teslimleri için hazırlıklar tamamlandı. Konutların son yüzde 10’luk dilimi ile yıl sonuna satışlarını tamamlamış olmayı hedefleyerek ilerliyor” denildi.

A BLOKTAKİ OFİSLER SATILDI

1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin dışında, müşterinin ihtiyaçlarına göre de farklı yapılarda sunulan Nish İstanbul, rezidansları, ofisleri ve alışveriş alanları ile iş dünyasının tercihleri arasında yerini alıyor. A bloktaki tüm ofis katlarının satıldığı projeyle ilgili olarak yapılan açıklamada, 1+1 dairelerin 280 bin 500 liradan satıldığı belirtildi. Nish İstanbul projesinde 2+1 konutların ise 459 bin liraya kadar fiyat aralığının bulunduğu belirtildi.

Torunlar GYO ve Özyazıcı İnşaat’ın birlikte İstanbul Çobançeşme’de yaptığı Nish İstanbul, 33 bin metrekare arsa üzerinde 4 bloktan oluşuyor. Toplam 134 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede iki blokta 82 ile 186 metrekare arasında değişik büyüklükte 396 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde rezidans daireler yer alıyor. Diğer iki bloğun 270 metrekare büyüklüğünde 125 ofise ayrıldığı Nish İstanbul’ta blokların altında ise 63 metrekare ile 681 metrekare arasında 50 mağaza bulunuyor.

Projede Akbank ve Garanti Bankası’ndan da kredi desteği bulunuyor. Arsa ile birlikte 150 milyon dolar maliyeti olan Nish İstanbul’da 250 milyon dolar civarında hasılat bekleniyor.

Her türlü rezidans hizmetlerinin verileceği projede yüzme havuzu, fitness merkezi, mini golf, tenis ve basketbol sahaları ve yürüyüş parkurları gibi çok sayıda tesise yer verilmiş. Rezidans ve ofis sahipleri projede yer alan kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmetinde de faydalanacak.

8-10 YILDA KENDİ AMORTİ EDECEK

Torunlar GYO Başkanı Aziz Torun, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Nish İstanbul’u da kriz ortamında satışa sunuyoruz. Günün koşullarına göre uygun fiyatları sunarken, alıcılara da iyi bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Projenin 8-10 yılda kendini amorti edeceğini düşünüyoruz ve yabancı yatırımcılardan yoğun talep alıyoruz”   diye konuşmuştu.
Star

0212 444 44 70

www.nishistanbul.com

 


Geri Dön