13 / 05 / 2024

Nissa O2 Residence hakkındaki tüm detaylar!

Nissa O2 Residence hakkındaki tüm detaylar!

Firma: Nissa İnşaat

Proje: Nissa O2 Residence

Türk-Avusturya ortaklı Nissa İnşaat tarafından yapılan Nissa O2 Residence projesi Bahçeşehir'de yükseliyor



Bahçeşehir'de Atatürk Havaalanı'na 15 dakika mesafede bulunan Nissa O2 Residence projesi 37 kat ve 140 metrelik kule halinde yükseliyor. 16 cepheden oluşan projede her yaşam alanına gün ışığı girebilecek.


18 bin 255 metrekare alan içerisinde yükselen Nissa O2 Residence projesinde Bahçeşehir’de 9 bin metrekare ile bahçe kullanımına en geniş yer ayıran proje olma özelliğine sahip. Nissa O2 Residence'ta Türkiye'de gerçek anlamda ilk kez çift cephe uygulaması yapılıyor. Dairenin doğramalarının 2 metre dışında ikinci bir cephe yapılıyor. Bu cepheden 24 saat temiz hava sirkülasyonu sağlanıyor. Aynı zamanda çift cephe hem kötü hava koşulları,dış mekan sesi hem de güneşin zararlı ışınlarından koruyan bir sistem.


Nissa O2 Residence projesinde her katta her daireye özel kat bahçesi bulunuyor. Bunun yanı sıra cephe içlerinde teraslı daireler yer alıyor. Projede O-Zone adı verilen sosyal yaşam alanında yürüyüş parkurları, tenis kortu, basketbol sahası, dönüştürülebilir mini futbol alanı, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, jakuzi, çocuk havuzu, süs havuzları, 500 metrekarelik yeşillikler içerisinde güneşlenme terası, cafe ve restaurant alanları bulunuyor. 


Nissa O2 Residence'ta 1+1'den 4+1'e kadar olan konut tipleri arzuya göre 5+1 yada 6+1 olarak yapılabiliyor. Projede 7/24 güvenlik, vale hizmeti, sekreterya hizmeti, bitki bakımı, dış cephe temizliği, 24 saat teknik hizmetleri sunuluyor. Nissa o2 Residence’ın zemin katında 185 metrekare büyüklüğünde kapalı özel ısıtmalı yüzme havuzu, Türk hamamı, duş alanları, sadece kat sakinlerinin kullanımına açık olan kapalı spor salonu mevcut durumda. 


2013 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Nissa O2 Residence projesinde bir katta en fazla 2 daire bulunuyor. 380 metrekarelik iki daireyi de satın alıp asansör boşluğuyla birlikte o kat sadece sizin olabiliyor. 


Atölye T’den Tuncay Çavdar tarafından tasarımı yapılan Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans projesinin satılabilir alanı 37 bin metrekare olarak belirlendi.


0212 608 18 82


http://www.nissao2residence.com 


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön