07 / 07 / 2024

Nissa O2 Residenceta metrekaresi 1.700 dolar! Türkiyenin ilk çift cephe sistemi!

Nissa O2 Residenceta metrekaresi 1.700 dolar! Türkiyenin ilk çift cephe sistemi!

Nissa O2 Residence, projeye adını da veren oksijenin (O2) her santimetrekareye ulaşmasını sağlayan Türkiyenin ilk gerçek ve işlevsel çift cephe sistemi ( Double Skin) uygulaması ile dikkat çekiyor. Projede metrekare satış fiyatları 1.700 dolardan başlıyor



Nissa O2 Residence projesi Bahçeşehirde inşa ediliyor. 2011 yılının Ocak ayında inşaatına başlanan Nissa O2 Residence projesinin bitmesi 24 ayı bulacak. Projeyi Nissa İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret A.Ş gerçekleştiriyor.

Nissa O2 Residence projesinin statik projesini İrfan Balioğlu, mekanik projesini Fethi Akalın, elektrik projesini İsmet Defne, zemin etüdünü Ahmet Sağlamer, yapı denetimini Onat Yapı Denetim, proje yönetimini Serdar Sipahioğlu, proje danışmanlığını ise FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış gerçekleştiriyor.

18 bin 255 metrekare alana inşa edilen Nissa O2 Residence projesinin inşaat alanı 66 bin 765 metrekare olarak belirlendi. Projede 5+32 kat bulunuyor. Binanın yüksekliği 133,70 metreyi buluyor. 36 bin 500 metrekare satılabilir alana sahip olan Nissa O2 Residence projesinde 204 konut bulunuyor. 

Nissa O2 Residence projesinin sosyal donatı alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness club, sauna, buhar odaları, çocuk kulübü ve restoran yer alıyor.

100 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilecek olan Nissa O2 Residence, projeye adını da veren oksijenin (O2) her santimetrekareye ulaşmasını sağlayan Türkiyenin ilk gerçek ve işlevsel çift cephe sistemi ( Double Skin) uygulaması ile de dikkat çekiyor.

Nissa O2 Residence projesinde 1+1den 4+1e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Konutların alanları 105 metrekareden başlıyor, 635 metrekareye kadar yükseliyor. Metrekare satış fiyatları ise 1.700 dolar ile 3 bin dolar arasında.

Nissa O2 Residence projesinde 9 bin metrekare büyüklüğünde özel peyzajlı park bulunuyor. Nissa O2 Rezidans Projesi, giriş podyumu üzerinde yükselen dört bağımsız kuleden oluşan 16 cepheli bir yapı. Tavandan yere kadar komple cam cephe ile sürekli aydınlık bir ortam yaratılması planlanırken, O2 Residence girişten itibaren tüm katlarda dilendiği zaman açılabilen camlar,  her katta dairelere özel açık havaya çıkılan kat bahçeleri, çift cephe ile dört mevsimin yaşanabileceği teraslar ve dilendiği gibi bitkilendirilebilecek peyzaj balkonları projeye renk katıyor.

http://www.nissainsaat.com/

http://www.nissao2residence.com/

212 669 30 18


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön