29 / 04 / 2024

Nissan Qashqai'de 0.49 faiz fırsatı! İşte Nissan Qashqai 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nissan Qashqai'de 0.49 faiz fırsatı! İşte Nissan Qashqai 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nissan Qashqai, masaj fonksiyonlu birinci sınıf Nappa deri koltuklara, geniş bagaj hacmine ve iç mekana sahip. Peki Nissan Qashqai fiyatları kaç TL? İşte Nissan Qashqai 14 Nisan 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

2007 yılında Nissan Qashqai, hatchback kompaktlığı ve SUV'un pratik yanlarını bir araya getirerek crossover sınıfında öncü konuma yerleşti. Şimdi de Nissan Qashqai, keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla dikkat çekiyor. 

Nissan Qashqai de 0.49 faiz fırsatı! İşte Nissan Qashqai 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen SUV modeli Nissan Qashqai, masaj fonksiyonlu birinci sınıf Nappa deri koltuklara, geniş bagaj hacmine ve iç mekana sahip. Qashqai, tamamıyla elektronik 12,3 inç dijital gösterge paneli, takip mesafesi-hızlanma ile yavaşlama kontrolü, akıllı çarpışma önleme sistemi, ön sezili akıllı çarpışma uyarı sistemi, akıllı şerit takip asistanı ve akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemiyle güvenli sürüş deneyimi sunuyor. 

Yeni Nissan Qashqai ile park etmek de kolaylaşıyor. Nissan Qashqai'deki akıllı çevre görüş sistemi, aracınızın çevresini 360 derece gösterebiliyor. 

Peki Nissan Qashqai fiyatları kaç TL? Piyasadaki en ucuz Nissan Qashqai ne kadar oldu? İşte Yeni Nissan Qashqai 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

 


Geri Dön