28 / 04 / 2024

Opel'de 0 faizle ticari araç fırsatı! İşte Vivaro Cargo 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Opel'de 0 faizle ticari araç fırsatı! İşte Vivaro Cargo 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Opel'in en dikkat çeken ticari araçları arasında yer alan Opel Vivaro Cargo'da sıfır faiz fırsatı başladı. Peki, Vivaro Cargo'nun Ekim ayı fiyatları ne kadar? İşte Vivaro Cargo 14 Ekim 2022 fiyat listesi..



Opel'in en dikkat çeken ticari araçları arasında yer alan Opel Vivaro Cargo'da sıfır faiz fırsatı başladı. Yüksek verimliliği ve akıllı teknolojileriyle dikkat çeken Vivaro Cargo, yüksek taşıma kapasiteli kargo alanı ve katlanan koltuklarıyla da üretkenliğinizi çoğaltır.

Opel Vivaro Cargo 6.1 metrekare yükleme hacmi dışında 3 euro palate kadar geniş depolama çözümleri sağlıyor.1.400 kg taşıma kapasitesi ile dikkat çeken Vivaro Cargo 6 kişilik taşıma kapasitesine ek olarak katlanabilir koltukları sayesinde yüksek taşıma hacmi de sağlıyor.

Vivaro Cargo’nun sürgülü kapıları yeni bir ticari araç arayanları cezbederken,  1.9 metrelik yüksekliği ve arka park sensörleri de alçak tavanlı kapalı otoparklarda bile rahatça park etmeye imkan sağlıyor.

Opel de 0 faizle ticari araç fırsatı! İşte Vivaro Cargo 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Ön paneldeki açık saklama alanları, kapı ceplerindeki hazneler ve geniş torpido gözü ile benzerlerinden sıyrılan Vivaro Cargo’da geri görüş kamerası da mevcut.

Peki ticari araç arayanların fiyat listesini en çok merak ettiği ve araştırdığı araçlar arasında yer alan Opel Vivaro Cargo fiyatları ne kadar? En ucuz Vivaro Cargo ne kadar? İşte Vivaro Cargo 14 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön