20 / 05 / 2024

Nizip Belediyesi Atatürk Bulvarı'nda asfaltlama çalışması yaptı!

Nizip Belediyesi Atatürk Bulvarı'nda asfaltlama çalışması yaptı!

Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında ilçe genelinde başlatılan ve büyük bir bölümü tamamlanan 'İçme Suyu Şebekesi' çalışmaları nedeniyle asfalt ihtiyacı duyulan noktalarda Nizip Belediyesi tarafından asfalt yapılıyor.



 GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi ekipleri, su şebekesi tamamlanan Atatürk Bulvarı'nda asfaltlama çalışması yaptı.


Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında ilçe genelinde başlatılan ve büyük bir bölümü tamamlanan 'İçme Suyu Şebekesi' çalışmaları nedeniyle asfalt ihtiyacı duyulan bazı noktalarda Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler ile Nizip Belediyesi ekipleri tarafından asfalt yapılıyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı üzerinde yapımı sona eren su şebekesi çalışmalarının ardından bulvar üzerinde çalışan ekipler, burada bozulan asfaltın yerine yeni asfalt yaparak trafiğe açılmasını sağladı. Yetkililer, ilçenin farklı noktalarında asfalt çalışmasının sürdüğü, su şebekesi çalışmalarından dolayı bozulan yollarda da çalışma yapıldığını ifade etti.



Hürriyet 


Geri Dön