27 / 04 / 2024

Nlogo projesi yüzde 20 kazandırdı!

 Nlogo projesi yüzde 20 kazandırdı!

Özyurtlar İnşaat’ın mayıs ayında satışa çıkan projesi Nlogo İstanbul, alıcısına yüzde 20 kazandırdı. Nlogo İstanbul, ilk satışa çıktığında 79 bin lira olan 1+0 dairenin fiyatı bugün 99 bin liraya ulaştı.




Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul, iki aydan daha kısa bir sürede alıcısına yüzde 20 kazanç sağladı. Mayıs ayı başında satışa sunulan projede ilk satışa çıktığı 79 bin lira olan 1+0 dairenin fiyatı bugün 99 bin liraya yükseldi. Böylece proje ilk satışa çıktığında ev alanlar şu ana kadar yüzde 20 kazanmış oldu. Nlogo İstanbul, 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan oluşuyor. Üç etaptan oluşan projenin her etabında 850 daire bulunuyor. Nlogo İstanbul’un ilk etabında yer alan dairelerin yüzde 80’i bir aydan kısa bir sürede satıldı. Kalan dairelerin satışı ise devam ediyor. Projede 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor.


24 ay sonra teslim


Nlogo İstanbul’un 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-kafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. Nlogo İstanbul’da 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra ve açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor. Havaalanına 15 dakika mesafede E5 ve E6’nın kesiştiği noktada, çevreyolu üzerinde ve merkezi bir konumda hayata geçirilen Nlogo İstanbul, metrobüs, toplu taşıma araçları,   E5 ve TEM otoyolu üzerinde yer alıyor. Proje, Tema World’e 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.  Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken Nlogo İstanbul, çevredeki alışveriş merkezi ve marketlere de  5 dakika mesafede yer alıyor.


Telefon:  444 40 27

Web Adresi: http://nlogoistanbul.com/


Star


Geri Dön