04 / 05 / 2024

Nolte Kalamışta mağaza açtı!

 Nolte Kalamışta mağaza açtı!

Mutfak ve yatak odası tasarımlarıyla tanınan Alman Nolte, Express Mutfak tasarımları için dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Kalamış’ta açtı



Mağazanın açılışı dolayısıyla gerçekleşen törene, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ile Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz da katıldı.

Nolte, Türkiye’deki ilk mağazasını 2009 yılında açtı. Nolte’nin Kalamış mağazasıyla birlikte Türkiye’deki toplam mağaza sayısı 10’a çıktı. Nolte, 2013 yılı sonuna kadar Türkiye’deki mağaza sayısını da 18’e yükseltmeyi amaçlıyor

Yeni mağazanın açılışını yapan Bağış, Nolte’nin Almanya’dan sonra yatırım yaptığı ilk ülkenin Türkiye olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bağış, “Nolte, mutfak alanında önemli ve cumhuriyetimizle yaşıt. 1923 yılında kurulmuş olan Nolte markası, Almanya dışında ilk kez bir başka ülkede şirket kurdu, o da Türkiye. Marka, Express Mutfaklar konusundaki ilk mağazasını da ülkemizde açıyor. Bu gurur verici bir olay” diye konuştu.


Bağış, “AB’nin içine düştüğü krizde Türkiye’nin nasıl bir çıkış yolu olduğunu hep anlatıyoruz. Bunu en iyi değerlendiren Nolte markası oldu ve ülkemize gelerek yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor” dedi.


Milliyet


Geri Dön