06 / 05 / 2024

Nolte, Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek!

Nolte, Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek!

Mutfak ve kalite kavramlarının dünyadaki karşılığı Nolte, yeniliklerle donattığı en son koleksiyonlarını 14-18 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda gözler önüne serec



“Kalite her şeyden önce gelir” sloganı ile tasarımlarında fark yaratan, inovatif kimliği ile dünya mutfaklarında yeniliklerin öncüsü olan Nolte; mutfak, yatak odası ve dolap sistemlerinde geliştirdiği son modelleri ile Mutfak Dünyası 2012 Fuarı’nda göz kamaştırmaya hazır. Mutfakları evin sadece yemek yapılan bölümü olarak değil bir yaşam alanı olarak yorumlayan Nolte, teknoloji ve estetiği de başarıyla bir araya getiriyor.

Nolte’nin son koleksiyonumutfaklarda fark yaratıyor…
Dünyaca ünlü Alman markası Nolte, fuarda tasarım üstünlüğünü en iyi yansıtan ürünleri ve en son mutfak koleksiyonu ile yer alacak. Nolte’ninfuarda sergileyeceği mutfaklar, sadece markaya özgü özelliklerle de dikkat çekiyor. 80 kiloya kadar taşıma kapasitesi bulunan çekmeceler, mutfakta karmaşaya son veren Comfort Line düzenleme sistemi, kapakların sessizce kapanması için yaratılan SilentComfort ve kulpsuz mutfak mobilyalarında bulunan it-aç teknolojileri ile Noltemutfakta beklentilerin ötesine geçiyor.
Nolte, yeni yatak odası ve dolap sistemlerini de tanıtacak…

Yatak odası ve dolap modelleri de Nolte’de estetiğe ve konfora yeni bakış açıları getiriyor. Göz alıcı kontürler ve mükemmel detaylar yatak odalarına modern bir hava katıyor. Evlerde geniş alanlar yaratırken maksimum hacimleri ile çözümler üreten dolap sistemleri de Nolte’nin fuarda sergileyeceği ürünler arasında yer alacak.

Sürpriz şovlar ve hediyeler de ziyaretçileri bekliyor…
Nolte’nin fuar standını ziyaret edenleri birbirinden eğlenceli şovlar ve sürprizler de bekleyecek. Nolte, son koleksiyonunu tiyatro oyuncuları ve keyifli skeçler ile tanıtacak. Fuar standını sahne olarak kullanacak oyuncular, ziyaretçilere gösteri sunarken mutfakların tüm özelliklerini de şovlarına dahil ederek anlatacak. Öte yandan Nolte, fuar standını ziyaret eden mimarlar arasında gerçekleştireceği çekilişle fuarın her günü için bir kişiyi Ekim 2012 tarihinde Almanya Münih’te gerçekleşecek dünyanın en ünlü festivallerinden Octoberfest’e gönderecek.
www.nolte.com.tr


Geri Dön