02 / 10 / 2024

Nolte mutfak tasarımını değiştirdi!

Nolte mutfak tasarımını değiştirdi!

Mutfak markası Alman Nolte, Başkent'teki ilk mağazasını açtı. Nolte Yönetim Kurulu Üyesi Sepil, bürokrat, diplomat ve iş dünyasını hedeflediklerini belirterek, 'Tek tip mutfak satmıyoruz. Kısa boylulara kısa, uzunlara yükse




Nolte, kalıp mutfak çizgisini değiştirdi kişiye özel çözümlerle fark yaratıyor
Mutfak markası Alman Nolte, Başkent'teki ilk mağazasını açtı. Nolte Yönetim Kurulu Üyesi Sepil, bürokrat, diplomat ve iş dünyasını hedeflediklerini belirterek, 'Tek tip mutfak satmıyoruz. Kısa boylulara kısa, uzunlara yüksek tezgah yapıyoruz' dedi

90 yıllık geçmişi olan Almanya Merkezli Nolte Home, İstanbul'daki mağazalarının ardından Ankara'daki ilk mağazasını Çankaya'da açtı. Nolte Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Sepil, Nolte'nin Türkiye'deki 7'inci mağazasını açtıklarını belirtirken, 2012'ye kadar, büyük şehirlerde 18 mağazaya ulaşacaklarını söyledi. Sepil, İstanbul, Bodrum, Antalya mağazalarının ardından Kayseri ve  Adana  mağazalarının da hizmete gireceğini kaydetti.

İKİNCİ ŞUBE GELİYOR
Ankara mağazasında hedef kitlelerinin diplomatlar, bürokratlar ve iş dünyası olacağını belirten Sepil, kısa süre sonra Ümitköy'de de Ankara'daki ikinci şubelerini hizmete açacaklarını aktardı.  Ankara  mağazasının, çevre illere de hizmet vereceğini kaydeden Sepil, mağazalarında ünlü aşçılarla yemek şovları düzenleyip, yemek kursu vereceklerini anlattı. Sepil, 8 yıldır oturduğu 4 evinde de Nolte Mutfak kullandığını,  şimdi de Nolte ile çalışmanın mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

KISA BOYLUYA KISA MUTFAK
Sepil, mutfakları, kişilerin ihtiyaçlarına ve alışkanlıklarına göre tasarlayıp Almanya'da ürettiklerini belirterek, 'Kısa boylulara kısa, uzun boylulara yüksek tezgah yapıyoruz. Mimarlarımız kişiyle tasarımlar yapıyor. Kalıp mutfak değil, insanların hayalindeki mutfağı yaratıyoruz' dedi.

MUTFAĞIN BMW'SİYİZ
Nolte Genel Müdürü Sebahattin Gürel “İlk hedeflerini Türkiye'deki Alman markalar içinde birinci olmak, ikinci hedeflerini yabancı markalar içinde birinci olmak olarak açıkladı. Gürel, 'Üçüncü hedefimiz ise Türkiye pazarında ilk üçe girmek. Alman şirketiyiz, Türk gibi düşünüyoruz. Bu işin BMW'siyiz' dedi. Gürel, Nolte mutfaklarının üretimi için Türkiye'de tesis kurmayı planladıklarını da bildirdi.

Üst dolaplar 35 cm genişliğinde
Her boydan insana uygun tezgah seviyesi tasarımı
Mutfaklarda ölü alan olan baza kısımlarının baza çekmecesi ile değerlendirilmesi.
Kapak ile gözde arası toz, nem ve ses yalıtımı için kauçuk conta ile danıtlıyor.
17 farklı gövde rengi ile dolapların içi ve dışı aynı renk yapılabiliyor.
Dolap içi raflarının yüksekliği ihtiyaca göre ayarlanabiliyor.
Tüm çekmeceler ve kapaklarda kendiliğinden kapanan frenleme sistemine sahip. 
35 cm derinliğinde üst dolaplar ile hiçbir kap dışarıda kalmıyor.
75 cm derinliğinde çekmeceler ile yüzde 32 daha fazla depolama alanı sağlanıyor.
Nolte'ye özel 80 kg yük taşıyan çekmece
Lazer kesim ile istenen şekilde tezgah tasarımı.
Akşam/Deniz ÇİÇEK


Geri Dön