28 / 04 / 2024

Nota Residence'da yaşam Aralık'ta başlıyor!

Nota Residence'da yaşam Aralık'ta başlıyor!

Firma: Özyurtlar İnşaat - Neyzen İnşaat

Proje: Nota Residence

Esenyurt'ta 84 daire ve 10 ticari alandan meydana gelen Nota Residence'da daireler Aralık ayının ikinci yarısı itibarıyla teslim edilmeye başlanacak.



Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat imzası ile inşa edilen Nota Residence'da daire teslimleri için geri sayım başladı.

 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Esenyurt'ta hayata geçirilen Nota Residence'da daireler Aralık ayının ikinci yarısı itibarıyla teslim edilmeye başlanacak.

 

84 daire ve 10 ticari alandan meydana gelen Nota Residence'da 1+1 daireler bulunuyor. 12 katlı tek bir blok halinde yükselen projede hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak nitelendiriliyor. 

 

Projede 25 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Nota Residence'da tapular da hemen teslim ediliyor.

 

- 199 bin TL'den başlayan fiyatlar

 

İlk kez ev sahibi olmak isteyen dar gelirlilere hitap eden Nota Residence'da satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

 

ActivitiesRoom adı verilen sosyal alanlarda; playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitnesscenter ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi yer alıyor. Kapalı otopark ve resepsiyon hizmeti de sunan Nota Residence'da 7/24 güvenlik hizmeti, kartlı giriş ve görüntülü karşılama diafonları yer alıyor.

 

Proje,  Tüyap Fuar Merkezi'ne 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş merkezlerine yakın mesafede yer alan proje, ToriumAVM'ye, MarmaraparkAVM'ye, AkbatıAVM'ye, 5M Migros'a, Bauhaus ve Koçtaş, Neyzen Yapı Market'e beş dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

 

Esenyurt Üniversitesi başta olmak üzere birçok üniversite kampüsüne beş dakika mesafede bulunan proje belediye ve hastanelere de yakın mesafede.

 

 
http://www.notaresidence.com
0850 390 27 27

 


projeye sor



Geri Dön