28 / 04 / 2024

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.şž. kuruldu!

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.şž. kuruldu!

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Kaymakbayraktar, Başkan Yardımcısı olarak Mehmet Ayıktır, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Barış Metekoğlu ile Tayfun Kuru görev yapacak



270 bin TL sermaye değeri ile Ataşehir 'de kurulan Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim şžirketi; Onur Kaymakbayraktar, Barış Metekoğlu, Tayfun Kuru, Mehmet Ayıktır ve Mehmet Turgay Kaymakbayraktar tarafından hayata geçirildi.

Ortaklar arasındaki sermaye dağılımına göre;

-105 bin 300 TL 'si Onur Kaymakbayraktar 'a,
-54 bin TL 'si Barış Metekoğlu 'na,
-54 bin TL 'si Tayfun Kuru 'ya,
-54 bin TL 'si Mehmet Ayıktır 'a,
-2 bin 700TL 'si ise Mehmet Turgay Kaymakbayraktar 'a ait.

şžirketin iş konusu; yürürlükteki mevzuat hükümleri çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller ile arsa arazi konut işyeri ticari tesisler resmi dairele ... ve benzerleri ile her türlü taşınmaz malların değerleme hizmetleri yapmak... ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yerine getirmek.

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Kaymakbayraktar, Başkan Yardımcısı olarak Mehmet Ayıktır, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Barış Metekoğlu ile Tayfun Kuru görev yapacak.

Adres: Atatürk Mahallesi-Ataşehir


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön