04 / 05 / 2024

Novotel ve İbis Otel, Kayseri'de hizmete girdi!

Novotel ve İbis Otel, Kayseri'de hizmete girdi!

Akfen ve Accor şirketlerinin stratejik ortaklığında kurulan Novotel ve İbis Otel, Kayseri'de resmi açılışı bekliyor



Novotel Kayseri ve İbis Kayseri otellerinin Genel Müdür Erhan Laçin, Kayseri'de faaliyet gösteren haber ajanslarının temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Akfen ve Accor şirketlerinin stratejik ortaklığında kurulan Novotel ve İbis Otel konseptinin, Türkiye'deki 8'inci otelleri olduğunu ifade eden Genel Müdür Laçin, "İbis Kayseri Oteli 160 odasıyla, Novotel Kayseri ise 4 suit, 2'si engelli olmak üzere 102 odasıyla bu ayın başında hizmete girdi. Resmi açılışımızı nisan sonu, mayıs başı gibi yapacağız" dedi.

Novotel ile İbis Otel'in bitişik iki binada hizmet verdiğini aktaran Laçin, şu bilgileri verdi:

"Novotel ile İbis Otel arasında çok fark yok, her iki otelde de belli hizmetler standart olarak veriliyor. Ancak İbis Otel'de otelcilik hizmetleri asgari düzeyde tutuldu ve böylece müşteri açısından fiyatlar daha cazip hale getirildi. Novotel ise biraz daha üst segmente hitap ediyoruz."

-DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASINDA BOŞ YER KALMADI-
Kayseri'nin ticaret alanında olduğu gibi, eğitim ve spor alanında da Türkiye'nin önde gelen illeri arasında yer aldığını ifade eden Laçin, "Bu yıl ağustos ayı sonu ve eylül ayı başında Dünya Basketbol Şampiyonası'nın bir ayağı da Kayseri'de yapılacak. O tarihlerde Novotel ve İbis Otel tam doluluk oranına ulaştı. Otellerimizde, hakemler ve gözlemciler kalacak" dedi.

Dünya Basketbol Şampiyonası gibi bir organizasyonda yer almanın ve gelecek misafirleri ağırlamanın kendileri için çok anlamlı olduğunu dile getiren Genel Müdür Laçin, "Böyle bir şampiyonaya Kayseri ev sahipliği yapacak ve biz de gelecek misafirlerimizi ağırlayacağız. Bu şampiyona, hem Kayseri için hem de bizim için çok önemli bir sınav olacak. Bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz" diye konuştu.
AA


Geri Dön