03 / 05 / 2024

Now Bomonti nerede?

Now Bomonti nerede?

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

2 ay sonra satışa çıkarılacak olan Now Bomonti'de yer alan daireler 3 bin 500 dolar olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Now Bomonti nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.



Now Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen  Now Bomonti  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Şişli bölgesinde konumlandırılıyor. Önümüzdeki aylarda satışa çıkması beklenen Şişli Now Bomonti projesi konut ve ofislerden oluşacak.


Bir çok konut tipinin yer alacağı Now Bomonti Evlerinde projesi tasarımını Tabanlıoğlu Mimarlık üstleniyor. Now Bomonti nerede sorusundan önce projenin fiyat listesi ile devam edelim.


 Now Bomonti nerede?


Now Bomonti satılık daire:


Şişli Now Bomonti'de yer alan konutlar metrekare fiyatı üzerinden satılacak. Now Bomonti fiyat bilgisi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor.


Now Bomonti ödeme planı:


Şişli Now Bomonti Evleri ödeme planı kapsamında projeden daire sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde sunulan ödeme seçenekleri veya banka kredisi kullanarak daire satın alabiliyor. Now Bomonti nerede sorusunun yanıtı şöyle:


Now Bomonti nerede?


Now Bomonti projesi Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Anthill Evlerinin yakınında inşa ediliyor. Now Bomonti projesi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 444 4 669 numaralı irtibat telefonunu arayabilir.


Now Bomonti iletişim:

Telefon: 0216 489 59 09 

Web: www.nowbomonti.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön