30 / 04 / 2024

Now Gayrimenkul Now Bomonti projesi!

Now Gayrimenkul Now Bomonti projesi!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Gayrimenkul Now Bomonti projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların 2015 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...




Now Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen  Now Bomonti  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan ilçesi Şişli'de yükseliyor. İstanbul'un modern, seçkin ve yenilenen semti Bomonti'de inşa edilen Now Bomonti projesinde konutların büyüklükleri 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


15 katlı tek blok halinde yükselen  Now Gayrimenkul  Now Bomonti projesinde 105 ofis ve 105 konut olmak üzere toplam 210 bağımsız birim yer alıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan projede ilk 8 katta ofisler 9 ve 15. katlar arasında ise konutlar yer alıyor. 


Now Gayrimenkul Now Bomonti projesi fiyatları!


Now Bomonti projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Daire fiyatlarının ise 210 bin dolardan başladığı Now Gayrimenkul Now Bomonti projesinden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca projede firma bünyesinde de 1,5 yıla kadar vade farksız taksit imkanı bulunuyor. Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, projede 5 bin 500 dolar olan metrekare fiyatlarının proje bitimine kadar artacağını ifade ediyor.


Now Gayrimenkul Now Bomonti projesinde yer alan konutların 2015 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi  planlanıyor. Now Bomonti projesinde 2 aylık ön talep toplama sürecinde 105 daire için 110 kişinin ön talepte bulunduğu belirtiliyor.


Now Bomonti projesinde yer alan ofislerin hem satışının yapılması hemde kiralanması düşünülüyor. Ofislerin yüzde 75'inin satılık yüzde 25'inin ise kiralık olarak ayrıldığını söyleyen Başyazıcıoğlu kiralarda metrekare birim fiyatının 25 ile 30 dolar civarında olacağını belirtti.



Şükrü Başyazıcıoğlu, Now Bomonti projesini anlatıyor!



Now Bomonti iletişim bilgileri!

Telefon: 444 4 669

Web Adresi: www.nowbomonti.com.tr 


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön