04 / 05 / 2024

Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık daire! 24 ay sıfır faiz!

Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık daire! 24 ay sıfır faiz!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık daire fiyatları metrekare bazında 3 bin 700 dolar olarak belirlendi. Şişli Now Bomonti projesinde 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...




Tek blok olarak tasarlanan  Now Bomonti  projesi 15 katlı olarak inşa ediliyor. Now Bomonti projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde hayata geçiriliyor. Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Konut ve ofis alanlarının yer aldığı Now Bomonti projesi  Now Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Now Gayrimenkul Now Bomonti projesinde 105 adet konut ve 105 adet ofis bulunuyor.


Now Gayrimenkul Now Bomonti satış ofisi ile 0216 489 59 09 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Now Bomonti projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor.



Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık daire!


Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık daire fiyatları metrekare olarak 3 bin 700 dolar olarak belirtiliyor. Şişli Now Bomonti projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Now Bomonti'de 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor.


Şişli Now Bomonti projesinde dairelerin alanları 60 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Now Bomonti Şişli projesinde gurme dükkanları, barbekü terası, sinema salonu, spor salonu, kafeler, prova kayıt odası gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık daire! 24 ay sıfır faiz!



Telefon: 0216 489 59 09

Web: www.nowbomonti.com.tr


projeye sor



Geri Dön