06 / 05 / 2024

Ntepe nerede Ntepeye nasıl gidilir Ntepe ulaşım krokisi Ntepe'ye havadan bakmak için tıklayın!

Ntepe nerede Ntepeye nasıl gidilir Ntepe ulaşım krokisi Ntepe'ye havadan bakmak için tıklayın!

Özyurtlar İnşaat Ntepe projesinde yaşam başlıyor. Ntepe için 'Yeri ve konumuyla özel bir proje' diyen Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Ntepe 'deki tüm dairelerin yeni sahiplerinin belli olduğunu söyledi... İşte Ntepe'ye ulaşım krokisi...



Ntepe'ye havadan bakmak için tıklayın!

Esenkent ve Bahçeşehir arasındaki Ntepe Bulvarı'nda yer alan Ntepe, bulunduğu bölgenin zirvesinde...

Merkezi ve kolay ulaşılabilir bir lokasyonda yer alan Ntepe'de eşsiz manzaranın keyfini,   siz de bir daire sahibi olarak huzurla yaşayabilirsiniz...

Ntepe'de huzur dolu ve sakin bir yaşam, metropol karmaşasından sadece bir adım uzakta...

Özyurtlar şžirketler Grubu 'nun düzenlediği ‘21. yıla yüzde 21 indirim kampanyası ' sayesinde Ntepe 'deki tüm daireler biterken, Gardencity III 'ün yüzde 90 'ı, Nmerkez 'in ise yüzde 85 'i yeni sahiplerini buldu. Sadece 100 dairenin kaldığı Ntowers 'ta ise 66 metrekare 1+1 daireler 7 bin lira peşin aylık 890 lira taksitle satışa sunuluyor.

Ntepe 'de hayat başlıyor

Her bütçeye ve aileye uygun ödeme koşulları sundukları ‘21. yıla yüzde 21 indirim kampanyası ' sayesinde Ntepe 'deki tüm dairelerin yeni sahiplerinin belli olduğunu söyleyen Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt şunları söyledi:
“Ntepe 'de hayat önümüzdeki günlerde başlıyor. Bir yandan ticari alanlardaki kiralamalar sürüyor, diğer taraftan da dükkanlar açılıyor. Ntepe yeri ve konumu itibarıyla çok özel bir proje. Buradan konut alanlar çok şanslı. ”
Geçtiğimiz Aralık ayında satışa sunulmasına rağmen kısa sürede yüzde 85 'i satılan Nmerkez hakkında da bilgi veren Tamer Özyurt, “Nmerkez, 962 konut ve 173 ticari birimden oluşuyor. Satışlarından çok memnunuz. Nmerkez 'den de ev sahibi olmak isteyenleri biran önce satış ofisimize bekliyoruz. Zira 1 Haziran 'dan itibaren Nmerkez 'deki dairelerde de fiyat artışı kaçınılmaz olacak. Nmerkez 'de şuanda 89 bin lira olan 1+1 dairelerin fiyatı 109 bin liraya, 152 bin lira olan 2+1 dailerin fiyatı 189 bin liraya yükselecek. 170 bin liradan satılan 3+1 dairelerin fiyatı ise 209 bin lira olacak ” açıklamasında bulundu. Tamer Özyurt, yüzde 90 'ı satılan Gardencity III 'te ise hayatın eylül ayında başlayacağını sözlerine ekledi.


Geri Dön