29 / 04 / 2024

Numanoğlu Evim satılık!

Numanoğlu Evim satılık!

Firma: Numanoğlu İnşaat

Proje: Numanoğlu Evim

Numanoğlu Evim satılık daire bilgilerinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Numanoğlu İnşaat Numanoğlu Evim, 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Numanoğlu Evim Kayseri projesi kapsamında satışlar devam ediyor...



Numanoğlu İnşaat Numanoğlu Evim, Kayseri Talas bölgesinde hayata geçiriliyor. Numanoğlu Evim satılık daireleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Dairelerin Ağustos 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanan Kayseri  Numanoğlu İnşaat  Numanoğlu Evim, Numanoğlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Numanoğlu Evim satılık dairelerin alanları 135 metrekare olarak belirlendi. Numanoğlu Evim fiyat bilgileri için satış ofisini arayabilirsiniz.

 

3 blok halinde yükselen Numanoğlu Evim Kayseri projesi kapsamında,  merkezi ısıtma sistemi, otopark ve güvenlik birimleri gibi olanaklar mevcut. Numanoğlu Evim satılık daire bilgileri hakkında detaylı bilgi almak için 444 38 68 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.


Numanoğlu İnşaat  Numanoğlu Evim  Evleri'nde konut sahibi olmak için 1,000 TL peşinat veriliyor. Kalan tutar için firma bünyesinde ara ödemeli ödeme planı oluşturuyor. Numanoğlu Evim satılık dairelerin satış sürecine devam ediliyor.


Numanoğlu Evim iletişim

Telefon: 444 38 68

Web adresi: http://www.numanoglu.com.tr/evim/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön