29 / 04 / 2024

Nur Yatırım ve Yapı Grubu, Kahirede restoran açtı!

Nur Yatırım ve Yapı Grubu, Kahirede restoran açtı!

Bir çok ülkede inşaat sektöründe faaliyet gösteren Nur Yatırım ve Yapı Grubu, Mısırın başkenti Kahirede yarım milyon dolarlık bir yatırım ile Sultan Türk restoranını açtı



Başkent Kahirenin Madi Semtinde Nil Nehri üzerinde bulunan Armada Gemisinde hizmete giren Sultan Türk restoranının açılışını Türkiyenin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı yaptı.

Hatay ağırlıklı olmak üzere Türk mutfağının lezzetlerini Mısıra taşıyan restoranda davetliler eşsiz Nil manzarasını seyrederken Türk yemeklerinin de tadına bakabilecek. Türk aşçılar tarafından hazırlanan yemeklerin yanı sıra Türkiyeye özgü içecek ve tatlıların da servis edildiği restoranda, garsonlar ve görevliler hizmeti geleneksel Türk kıyafetleri ile yapıyorlar.

Açılışı yapan Türkiyenin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı, Türk yatırımlarının Mısırda arttığına işaret ederek bunun gurur verici olduğunu söyledi.

Nur Yatırım ve Yapı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Micooğulları yaptığı açıklamada, uzmanlık alanları dışında restoran yatırımı yaptıklarını belirterek hedeflerinin restoranlar zinciri olduğunu ifade etti.Yarım milyon dolarlık bir yatırım ile Sultan Restorandı açtıklarını kaydeden Micooğulları, "Yatırımın yanında Türk kültürünün Mısırda tanıtılmasını sağlamakta bizim için onur duyma sebebidir" diye konuştu.

AA


Geri Dön