Magazin

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço'dan ev sahibi açıklaması: 2 sene daha oturma hakkımız var!

Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle tedavi gören Nuri Alço'nun 2016'dan bu yana kiracı olarak yaşadığı, 3 bin 500 Türk Lirası kira ödediği ev sahibi ile mahkemelik olduğu iddia edilmişti, eşi Burcu Alço, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Son dönemlerde yaşamış olduğu sağlık sorunları sebebiyle tedavi gören oyuncu Nuri Alço'nun bu süreçte 2016 senesinden beri kiracı olarak yaşadığı ve 3 bin 500 Türk Lirası kira ödediği konutun sahibi ile mahkemelik olduğu iddia edilmişti. Mülk sahibinin mahkemeye başvuru yaparak tahliye işlemleri için harekete geçtiği öne sürülmüştü. Konu ile ilgili olarak Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço'dan açıklama geldi. İşte detaylar...


Oyuncu Nuri Alço'nun 2016 yılından bu yana kiracı olarak yaşadığı, 3 bin 500 Türk Lirası kira ödediği ev sahibi ile mahkemelik olduğu iddia edilirken ünlü oyuncunun eşi Burcu Alço'dan da açıklama gecikmedi.

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço gündeme bomba gibi düşen konu ile ilgili olarak açıklama yaptı. 

'İŞ MAHKEME SÜRECİNE KALDI'


Yaptığı açıklamada "Susacaktım ama haberler saçma sapan bir yere evrilip gidiyor" ifadelerini kullanan Burcu Alço, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Bizim haberimiz olmadan mülk sahibimiz evi satıyor. Yeni alan konut sahibi konutu bile görmeden alıyor. Sonra 'Çıkın evden' diyor. Kendisi yerleşecekmiş... Tamam fakat bizim daha hukuki olarak 2 yıl daha oturma hakkımız var, evden neden çıkalım?

'Kiraya zam yapalım ve kontrat düzenleyelim' dedik, kontrat bölümünü kabul etmedi. Daha sonra iş mahkeme sürecine kaldı. Konuta yerleşmekten vazgeçti. Muhtemelen başka konutları var.

Biz kendimize göre kira artırım bedeli olarak evden çık/çıkma ikileminde kalmış olduğu için kendisi yine yüzde 25 zam yapıp yatırmaya devam ettik. İlk önce 'Kira artıralım' dememize rağmen (Neredeyse ödediğimiz tutarım 3 - 4 katı kadar) 'Kontrat yapmam' dedi. Ee bu iş nasıl olacak? Yani burada sorun kira zammı değil, kontrat yapmak istemeyişi...

Ee burada eşimin sağlık sorunları da devreye girdi fakat yine de bir gün olsun kirası gecikmedi. Bilirkişi konuta geldi, onların belirleyeceği rakama göre devam edecek kira veya etmeyecek... Çok da hevesim kalmadı zira..."


Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço da ev sahibiyle mahkemelik oldu! Kira kavgaları bitmek bilmiyor!

Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi! En düşük emekli maaşı resmen açıklandı!

Ankara'da 30 bin TL'lik evde 6 bin TL'ye oturan kiracı evi rehin aldı! Acil çözüm lazım...