02 / 05 / 2024

Nurol Life Aslantepe iletişim!

Nurol Life Aslantepe iletişim!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Life

Nurol Life Aslantepe iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Nurol GYO Nurol Life projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Seyrantepe'de Aslantepe olarak bilinen bölgede yükselen  Nurol Life  Evleri projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Nurol Life Aslantepe iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Nurol Life Evleri projesi 50 katlı bir kule ve bir baza olarak tasarlandı. 502 adet rezidans dairenin yer aldığı Nurol Life Evleri Seyrantepe projesi tamamlandığında 200 metre yüksekliğe sahip.


Nurol Life Aslantepe iletişim için 444 64 96 numaralı telefonu arayarak, Nurol Life satış ofisine ulaşabilirsiniz. Nurol Life Evleri Seyrantepe projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıypr. 


Nurol Life Evleri Seyrantepe projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Nurol Life Evleri Seyrantepe'de metrekaresi 2 bin 800 dolardan başlıyor.


Nurol Life Evleri Seyrantepe projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor. Nurol Life Evleri 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak.



Nurol Life Evleri tanıtım ofisi nerede?

Büyükdere Cad. Nurol Plaza No:257 B Blok Merkez Satış Ofisi Maslak 34498 İstanbul 



Nurol Life Aslantepe iletişim

Tel : 444 6496

Web: www.nurollife.com


projeye sor



Geri Dön