29 / 04 / 2024

Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park Güneşli'de vade farkı olmadan 50 ay vade yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?



"Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor. 


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen  Nurol Park  Bağcılar'da fiyatlar 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Nurol Park Evleri İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa ediliyor.  Nurol GYO  imzası ile hayata geçirilen proje 9 bloktan oluşuyor. 


Basın Ekspres Nurol Park'ta güneşlenme terasları, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, alışveriş alanları, restoran, avlu ve açık hava dinlenme alanları, teraslar, spor tesisleri gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Peşinatsız, KDV'siz, vade farksız 50 ay vade uygulanan Nurol Park Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 836 adet towers daire, 84 adet loft daire, 544 adet rezidans daire ve ofisler yer alıyor. 


Nurol Park nerede?

Ulaşım: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul


Nurol Park satış ofisi telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön