01 / 05 / 2024

Nurol Park'ta mahalle yaşamı!

Nurol Park'ta mahalle yaşamı!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Metropol yaşamı içinde unutulmaya yüz tutan, samimi ve iletişim bağı güçlü mahalle dokusunun yeniden canlandığı Nurol Park, izole bir site yaşamından ziyade, cıvıl cıvıl bir sosyal çevre imkanı sunuyor.



Geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları ile bölgenin yeni çekim noktası haline gelecek olan Nurol Park, Güneşli'nin de dokusunu değiştiriyor. Bölgenin değerini yükseltecek Nurol Park'ta dilerseniz ailecek keyifli yürüyüşler yapabilir ya da dostlarınızı mahallenizin kafesinde, tıpkı evinizin konforundaymış gibi ağırlayabilirsiniz. 


Projede  Nurol Park  sakinlerine ve ziyaretçilere de açık olan sokak mağazaları bulunuyor. Bu mağazalar, alışveriş merkezlerinin boğuculuğu ve tek düzeliğinden sıkılanlar için farklı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. İstanbul'un eski alışveriş sokaklarından ilham alan Nurol Park, açık havada keyifli bir alışveriş deneyimini, güleryüzü ve sıcaklığı yeniden keşfetme imkanı sunuyor. 


5 futbol sahası genişliğinde peyzaj alanı Nurol Park sosyal yaşamıyla olduğu kadar peyzaj alanlarıyla da fark yaratıyor. Tam 5 futbol sahası genişliğindeki peyzaj alanıyla dikkat çeken Nurol Park, doğadan gelen huzuru hayatınızın ayrılmaz bir parçası haline getiriyor. 43.200 m2 peyzaj alanı, yurtiçinde ve yurtdışında başarılı projelere imza atan Dalokay Design Studio tarafından tasarlandı. 


Nurol Park, 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı alçak katlı "loff'lardan, metrekare olarak daha küçük dairelerin yer aldığı "rezidans" ve" tower"lara kadar pek çok alternatifle keyifli bir yaşam sunuyor. 


Telefon: 444 6496 444

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/


Tünaydın Gazetesi


projeye sor



Geri Dön