29 / 04 / 2024

Nurol Park'ta sıfır faiz kampanyası!

Nurol Park'ta sıfır faiz kampanyası!

Nurol GYO, şimdiden 'gözde' olan projesini hızla tamamlıyor, Kampanya kapsamında ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, isterseniz de 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor.



İstanbul'a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, şimdiden 'gözde' olan projesini hızla tamamlıyor, İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres'in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan 'geleneksel mahalle yaşamı' ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projesiyle fark yaratıyor. Nurol GYO, hayatın merkezinde bir yaşam sunan projesi Nurol Park'ta Kasım ayı süresince eşsiz fırsatlarla hayallerinizdeki eve kavuşma imkanı sunuyor.  Kampanya kapsamında ister peşin ödemelerde %10 indirim, ister 0 peşinat, isterseniz de 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor. 


Web: http://www.nurolpark.com.tr/


Hürses



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Nurol GYO'nun İstanbul Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde kasım ayına özel bir kampanya hazırlandı. Kampanya kapsamında ister peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Evlerin KDV'sini de Nurol GYO karşılıyor.

 

İstanbul Basın Ekspres'teki 940 milyon liraa yatırımla hayata geçen Nurol Park projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Nurol GYO imzalı projede ev sahibi olmak isteyenler için kasını ayına özel bir kampanya hazırlandı. Kampanya kapsamında isteı peşin fiyatına yüzde 10 indirim, isteı 0 peşinat, ister 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Projeden ev sahibi olanların KDV'sini de Nurol GYO karşılıyor. 


1512 DAİRE YER ALIYOR 

Nıuol Paık. loft. rezidans ve tower daireleri, modern ofisleri, geleneksel sokak yaşamından esinlenen alışveriş alanları ve geniş peyzaj alanlarıyla öne çıkıyor. Projede 84 loft, 544 rezidans, 884 tower olmak üzere 1512 daire bulunuyor. 

2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı 'loft daireleri" 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu 'resıdence daireleri' ile 1+1,2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireleri, farklı ihtiyaçlara en uygun çözümü sunan özelliklere sahip. Nurol Park, toplam 19 bin metrekarelik ofis alanlarında ise teknoloji ve fonksiyonellik bir arada kullanılıyor. 


MAHALLE YAŞAMI 

Basın Ekspres'in her geçen gün gelişim gösterdiğini belirten şirket yetkilileri, "İstanbul'a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, şimdiden gözde olan projesini hızla tamamlıyor, istanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres'in en prestijli noktasmda hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan geleneksel mahalle yaşamı ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan katma projesiyle fark yaratıyor" dedi. Projenin mimari tasarımı Öncüoğlu+ACP Mimarlık mizasını taşıyor. 


ULAŞIMI KOLAY 

E-5 ve TEM kara yollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress Yolu üzerinde bulunan Nurol Park'ın konumuyla, kolay ve modern ulaşım imkânı sunduğunu söyleyen yetkililer, " Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi'niıı ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park'ın hemen yanında bulunan iki metro duıağı da, şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor" dedi. Nurol Park'ta ev sahibi olmak isteyenler satış ofisindeki oraek daireleri inceleyerek tercih yapabiliyor. 


Hürriyet


Geri Dön