29 / 04 / 2024

Nurol Tower Şişli fiyatları!

Nurol Tower Şişli fiyatları!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Nurol Tower Şişli fiyatları 468 bin dolardan başlangıç gösterilerek, 1 milyon 200 bin dolara kadar çıkıyor. Nurol Tower Şişli projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...




Tek kule olarak inşa ediliyor olan  Nurol Tower  projesi 32 katlı olarak yükseliyor. İstanbul Şişli'ye bağlı Mecidiyeköy'de yükselen Nurol Tower projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Nurol Tower Şişli fiyatları öncesinde Nurol Tower projesinden bahsedelim. Şişli Nurol Tower projesi ev ofis ev konseptinde tasarlandı.  Nurol GYO  Nurol Tower teslim tarihi 2014 yılının Ekim ayı olarak belirlendi.


243 adet home ofis, 36 adet ticari ünite ve 12 adet ofis olmak üzere Nurol Tower Şişli projesinde toplamda 291 bağımsız ünite yer alıyor. Şişli Nurol Tower ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.



Nurol Tower Şişli fiyatları!


Nurol Tower Şişli fiyatları 468 bin dolardan başlayarak, 1 milyon 200 bin dolara kadar değişiklik gösteriyor. Şişli Nurol Tower tanıtım ofisi ile 444 64 96 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


6 bin 842 metrekare alan üzerinde yükselen Nurol Tower Şişli projesi içerisinde sky lounge, banka atmleri, concierge, toplantı salonları, kapalı otopark, eczane, kapalı otopark, kuaför, vip restoranlar gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Nurol Tower Şişli ulaşım!

Nurol Tower Şişli adres bilgisi : Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387  Şişli 


Nurol Tower Şişli iletişim bilgisi

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön