27 / 04 / 2024

Nurol Tower Şişli ev fiyatları!

Nurol Tower Şişli ev fiyatları!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Nurol Tower Şişli ev fiyatları minimum 491 bin dolardan başlayarak yükseliş gösteriyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükselen Nurol Tower Şişli ev fiyatları için 444 64 96 numaralı satış ofisini arayabilirsiniz...




242 adet home ofisten oluşan  Nurol Tower  Şişli projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. İstanbul-Avrupa Yakası'nda Şişli-Çağlayan'da konumlandırılan Nurol Tower Şişli ev fiyatları hakkındaki bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. 


Nurol Tower Şişli ev fiyatları!


Nurol Tower Şişli projesindeki dairelerin büyüklüğü 73 metrekareden başlangıç gösteriyor. Nurol Tower Şişli ev fiyatları hakkındaki detaylar şöyle: 


Nurol Tower Şişli ev fiyatları: 


Nurol Tower Şişli ev fiyatları minimum 491 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Nurol Tower Şişli ev fiyatları hakkındaki daha detaylı bilgilere erişmek için projenin satış ofisi telefonu olan 444 64 96 numarasını arayabilirsiniz. 



Nurol Tower Şişli ne zaman teslim? 


Nurol Tower Şişli projesinin teslim tarihi 2014-Ekim ayı olarak belirlenmiş durumda.


Nurol Tower Şişli ev fiyatları!


Banka kredisi ile vadelendirme yapılarak ödemelerin gerçekleştirildiği Nurol Tower Şişli projesinde bunun için öncelikle tutarın yüzde 25'ine tekabüleden kısım peşin olarak ödeniyor. 


Nurol Tower Şişli nerede yer alıyor? 


Nurol Tower Şişli adres: Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387  Şişli-İSTANBUL

Nurol Tower Şişli satış ofisi telefonu: 444 6496 



Telefon: 444 6496 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön