30 / 04 / 2024

Nurol Tower Şişli fiyat!

Nurol Tower Şişli fiyat!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Nurol Tower Şişli fiyat listesine göre ofislerin fiyatları 491 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Ekim 2014'te teslim edilecek olan Nurol Tower Şişli projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor...




Nurol Tower projesi İstanbul Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy bölgesinde yükseliyor.  Nurol Tower  Şişli projesi Mecidiyeköy ile Çağlayan arasında E-5 üzerinde yer alıyor.


Metrobüse yakın noktada yükselen Nurol Tower Şişli fiyat listesi bilgilerinden önce Nurol Tower hakkında bilgi verelim. Şişli Nurol Tower projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükseliyor.


Nurol Tower Mecidiyeköy satış ofisi ile 444 64 96 numaralı telefonu arayarak iletişime geçiliyor. Nurol Tower Mecidiyeköy projesinde 242 adet home ofis yer alıyor.



Nurol Tower Şişli fiyat!


Nurol Tower Şişli fiyat listesi kapsamında ofislerin satış fiyatları 491 bin dolardan başlayarak yapılıyor. Mecidiyeköy Nurol Tower projesinde home ofisler 73 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor.


6 bin 842 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor olan Mecidiyeköy Nurol Tower ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksit yapılıyor. Mecidiyeköy Nurol Tower teslim tarihi Ekim 2014 yılı olarak açıklandı.



Mecidiyeköy Nurol Tower nerede?

Mecidiyeköy Nurol Tower adres : Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387  Şişli 


Mecidiyeköy Nurol Tower iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön