01 / 05 / 2024

Nuvo Dragos ne zaman teslim?

Nuvo Dragos ne zaman teslim?

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak ilk etap teslimlerinin hemen gerçekleştiğini söylemek mümkün. Maltepe Nuvo Dragos projesinin ikinci etabında teslimler 2015 yılı sonunda gerçekleşecek...



Özderici GYO imzasıyla İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa edilen Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusuna ilk etapta hemen teslim cevabı veriliyor. 


Deniz otobüslerine 5-10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika uzaklıkta konumlanan  Nuvo Dragos  Residence'ta banka kredisi ile konut sahibi olunuyor. Proje, 52 metrekare alana sahip. 


İçerisinde toplam  999 adet daire ve 7 adet dükkan bulunan Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Nuvo Dragos ne zaman teslim?


Konut satış sürecine devam edilen Maltepe Nuvo Dragos'un sosyal imkanları arasında; spor alanları, sauna, fitness center, otopark, güvenlik, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinden meydana gelen Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2015 yılı sonu deniliyor. 


Maltepe Nuvo Dragos telefon numarası: 0216 371 98 58

Web Adresi: www.nuvodragos.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön