18 / 05 / 2024

O belediye çok sayıda memur alımı yapacak! Lise, ön lisans ve lisans mezunları başvurabilecek!

O belediye çok sayıda memur alımı yapacak! Lise, ön lisans ve lisans mezunları başvurabilecek!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından beklenilen memur alımı yapılacağı duyuruldu. En az lise mezunu olan toplam 25 memur ve zabıta memur alımı yapılacak. İşte detaylar...



PEKİ BAŞVURU İÇİN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Osmangazi Belediyesi’nin gerçekleştireceği memur alımı için mevcut yasa kapsamında 48. madde içerisindeki koşullar talep edilecek. Söz konusu maddeye göre adayların öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Ayrıca, kamu haklarından mahrum olmaması ve herhangi bir sağlık problemi bulunmaması şartı da aranıyor. Son olarak başvuru yapacak adayların gerçekleşecek güvenlik soruşturması dahilinde pozitif sonuç alması gerekiyor.

O belediye çok sayıda memur alımı yapacak! Lise, ön lisans ve lisans mezunları başvurabilecek!
KADROLAR İÇİN KPSS ŞARTI DA ARANIYOR

Adayların 2022 yılında gerçekleşmiş olan KPSS sınavı kapsamında lise düzeyinde p94 puanı, ön lisanslar için p93 ve lisans puanı olarak ise P3 temel alınacak. Başvuracak adayların KPSS puanının ise en az 70 olması gerekiyor. Başvuru yapacak kişilerin B sürücü belgesine sahip olması gerekirken, zabıta olarak başvuracak kişilerin mevcut boy ve kilo standartları içerisinde yer alması da aranan şartlardan biri olarak göze çarpıyor.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Osmangazi Belediyesi’nin memur alımı başvuruları mart ayı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Gerçekleşecek olan başvurular için adayların belediyeye şahsen başvuru yapması gerekiyor. Açıklanmış olan başvuru tarihleri ise 13 Mart-17 Mart 2023 tarihleri olarak ifade ediliyor.

İŞKUR’dan iş arayan gençlere müjdeli haber! Resmen açıklandı! Hızlı olan işi kapacak!

İŞKUR milyonlarca insana müjdeyi verdi! Kamuya alınacak personeller belli oldu! İşte personel alımı yapılacak kurumlar!

İş arayanlara beklenen haber!İŞKUR Türkiye genelindeki hastanelere personel alımı yapacak!İlkokul mezunu olmanız yeterli

Geri Dön